Ötvös Tibor

Az első Star Wars Battlefront részletek és trailer

Az első trilógia idején játszódik a Star Wars Battlefront és Darth Vader valamint Boba Fett karakterét is irányíthatjuk.

Tegnap megtekinthettük a Star Wars-film legújabb előzetesét, melytől libabőrős lett a legtöbb rajongó. A mai napra pedig a Battlefront szolgált meglepő részletekkel. Egész nap az első játékmeneti trailert vártuk de helyette számos információt tudhattunk meg a projektről... ha pedig a videó mégis megjelenik, természetesen azonnal beszúrjuk (megtörtént, lejjebb látható).

A Star Wars Battlefront az eredeti trilógia, azaz Az Új Remény, A Birodalom visszavág és A Jedi visszatér idején játszódik. A szervereken egyszerre 40 játékos csaphat össze és természetesen a Lázadók illetve a Birodalom oldalán indulhatunk harcba. A bemutatott változatban a lázadók jetpackel a hátukon közlekedtek az Endor dzsungeleiben, míg a rohamosztagosok gyalogosan, Speederen és természetesen AT-AT-ben próbálják leszedni az ellenfeleket.



Az erdős Endor mellett a Hoth havas tájain, a Tatooine sivatagos területein illetve a lávás Sullust hegycsúcsain is harcba szállhatunk saját csapatunk oldalán. Azonban nem csupán a "névtelen" katonák, lázadók vagy rohamosztagosok bőrébe bújhatunk majd, hanem igazi ikonikus alakok is tiszteletét teszik a harcmezőkön.

"Darth Vader is irányítható lesz" - árulta el Niklas Fegraeus, a Battlefront vezető dizájnere. "Megkapjuk a fénykardot. Az Erő segítségéel csaphatunk szét a lázadók között, ami jó móka. Alapjaiban te lehetsz a csata vezetője. Vagyis te, Vader vezetheted győzelemre a csapatod... már ha ügyesen játszol." Mellette biztosan megkapjuk még Boba Fett irányítását is.



A DiCE nem vetette el azt a nagyszabású ötletet, melyet anno a Battlefront 3 kapcsán már hallottunk. A mostani részben ugyanis lehetőséget kapunk majd ara, hogy a földön történő ütközetekből felrepüljünk az űrbe... igaz, csak bizonyos megkötésekkel. Ki kellett egyenlíteni azt erőviszonyokat, de azért az nagyon jó dolog, hogy egy lépegetőből átugorhatunk egy Tie Fighter fülkéjébe és máris repülhetünk fel, hogy a Millenium Falcon nyomába eredjünk.

A Star Wars Battlefront a november 17-én jelenik meg és december 18-tól elérhető lesz a hetedik filmre épülő ingyenes DLC is Battle of Jakku címmel. Várjuk a játékot nagyon, ugyanakkor a filmet is. Jó lesz ez az év Star Wars szempontból.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ragnaar #7
    Hát ha multiplayer lövölde akkor ez a BF lesz.
  • Tetsuo #6
    Ezek sem tudnak semmi újat kitalálni.
  • Alien69 #5
    A felsorolás egy dolog, de hiányzik belőle a:
    1000 BUG. :-)
  • TBTPumpa #4
    EA + DICE + Origin + Denuvo DRM + Preorder DLC-k + Mikrotranzakciók + Premium Pack?
    Kösz, de nem, pláne nem 13-14 000 Ft-ért.
  • twi452 #3
    ez elég profinak tűnik
  • Arhenius #2
    https://www.youtube.com/watch?v=ZwWLns7-xN8
  • MaRee #1
    Vehetek új gépet :((