Ötvös Tibor

Ilyen Ultra felbontáson a PC-s GTA 5


Megjelent a PC-s GTA 5 és egyből fel is került a játék első 20 perce a legnagyobb felbontásban a Youtube-ra.

Végre valahára megjelent a Grand Theft Auto 5 PC-s változata is, mely ugyan rendelkezik pár hibával, de a negyedik részt övező hatalmas telepítési gondok szerencsére elmaradtak. Ráadásul a grafika is jelentős változásokon esett át és a belső nézet is valóban új megvilágításba helyezi a történéseket. Így mindenkinek érdemes megnézni a ma megjelent videót, melyben a GTA 5 első 20 percét láthatjuk. A lejátszót érdemes 1080p-re állítani, hiszen úgy mutatja meg az erejét.

A GTA 5 eddig nagyjából 50 millió eladott példányszámot produkált és elemzők szerint a PC-s tábor ezt simán feltornászhatja 60 millióra is. Mindenesetre már a megjelentés napján a Steam második legtöbbet letöltött alkotása lett. A PC-s port kritikája hamarosan nálunk is olvasható lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Macropus Rufus #4
    Pl. engem erdekel. En nem konzolos vagyok, hogy megelegedjek a kozepszeru grafikaval.
    Az osszessel jatszottam, ezt tegnap szedtem le, szoval ezzel majd csak fogok.
    Es igen, szebb grafikat vartam volna, de biztos meg van az oka, hogy nem hasznaltak ki a dx11 lehetosegeit. Pl. az, hogy hamar kiderulne mind a ps4 mind a one grafikaja elbujhat egy pc grafikai tudasa mellet. :D

  • alien47 #3
    Játszottál a játékkal? Ki érdekel a csilli villi grafika. 1.5 éve játszottam 360 -n az elmúlt fél évben meg one -n a live al és nem tudom megunni. kevés játék mondhatja el, hogy majdnem 2 évig nem lehet megunni folyamatos játszás mellett!
  • Macropus Rufus #2
    Hat en azert jobbat vartam :(
    az a garazsajto elegge gagyi texturavak bir, meg ugy az egesz epulet belso kialakitasa.
    nem is neztem vegig. Ennel tobbet is kihozhattak volna belole, a dx11 elegge szep grafikat tudna. Sokkal szebbet.
  • Etinger #1
    Maga a város, a környezet stb nagyon szép lett, persze vannak határai, de tényleg nagyon korrekt. A karakter modellek viszont csapnivalóak. Persze a szájra igazított szinkron stb azért szép munka, de ennyi. Nem szépek. Hozzáteszem lehetséges, hogy túl nagy gépigény kellene ha ennél szebb grafikája lenne a játéknak, ezért nem kockáztattak meg ennél részletesebben kidolgozott karaktereket. Főleg a bőrük olyan semmilyen.