Ötvös Tibor

Áprilisban is lesz mivel játszani...

...ha a Rockstar nem szívatja meg újra a PC-s tábort és végre megjelenik a GTA 5. Ha nem, akkor sem panaszkodhatunk.

Mivel már két alkalommal is megszívtuk a PC-s GTA 5 kapcsán, így most az elején megemlítjük, hogy a Rockstar Games utolsó közleménye szerint április 14-én érkezik a program... és ennyi, a cikkben nem foglalkozunk vele többet. Helyette inkább megnézzük azon alkotásokat, melyek valóban érkeznek jövő hónapban. Szerencsére, ha az autólopós akciót ismét mellőznünk kell is lesz mivel játszani.

Itt van mindjárt kezdésnek az április 3-án érkező Dark Souls 2: Scholar of the First Sin, mely a méltán népszerű és komoly nehézségi szinttel rendelkező akció-RPG kiegészítője lesz. A csomagban egy teljesen új karaktert kapunk, aki a Dark Souls II univerzumában a korábbi hőstől eltérő utat jár majd be. Megjelenik egy új lehetőség is a Covenant of Champions képében. Ha ezt bekapcsoljuk, akkor az összes legyőzött szörnyeteg újjáéled korábbi helyén, így többször kell összecsapnunk velük.

Április 14-én rögtön három programot is kapunk. A Car Mechanic Simulator 2015 a sufni-tuning világába kalauzolja el az önjelölt autószerelőket míg a Titan Souls egy klasszikus RPG-alapokon nyugvó indie-alkotás. A klasszikust itt szó szerint kell érteni, hiszen maga a megvalósítás is olyan hatást kelt, mintha a '90-es évek elejéről, a SNES-éra fénykorából származna a program. Szintén ezen a napon érkezik a hónap legnagyobb blockbustere, a Mortal Kombat X is.


Bár a NetherRealm Studios verekedős játékával már sokat foglalkoztunk, de továbbra is érdemes figyelni majd a híreket. Bár már láttuk a sztori első pár percét és megismerhettük szinte a teljes szereplőgárdát, de Jason Voorhees és a Predator még mozgásban nem mutatta meg magát. Pedig arra nagyon kíváncsiak lennénk, főleg a Fatality-kre.

Április 24-én érkezik a Dungeon Keeper-light, a Dungeons 2, mely köszönhetően az EA legújabb Dungeon Keeper-es baklövésének (melyet még maga Molyneux is szégyenletesnek nevezett) valódi hiánypótló alkotás lehet és sokan rárepülhetnek. A nap másik megjelenése a Kholat lesz. A valódi eseményeken alapuló horror az 1959-ben az Urál hegységben eltűnt kilenc fős hegymászócsoport rejtélyére próbál magyarázatot adni. A Djatlov-incidensként elhíresült esetet máig rejtély övezi, a holttesteket egy hónappal később találták meg.

Április 28-án jelenik meg a State of Decay: Year-One Survival Edition, mely az eredeti alkotás mellett az összes eddig megjelent DLC-t is tartalmazza, illetve ezen a napon érkezik a Block N Load, mely egy Team Fortress-Minecraft ötvözetnek tűnik. Májusban pedig ismét megtalálhatja minden játékos a magának való alkotást, hiszen a Wolfenstein: The Old Blood mellett a The Witcher 3: Wild Hunt és a Cult County is érkezik majd.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • e98ff #16
    Én eddig nem tudtam, hogy mi ez a Pillars dolog, de Baldur's Gate fan lévén most felkelt az érdeklődésem :)
  • IMYke2.0.0.0 #15
    "Pillars of Eternity" szintén. Nem is nézek másra egy darabig.
    Legfeljebb, ha kisebb lazításra vágyom, akkor a régiek közül valami.
    Ja és a Pillars of Eternity kiegészítőjére már előrendelő leszek. :)
  • sárkánylovag #14
    Ez a Titan Souls:


    ezt várjuk ?:))
    Megint semmi érdekes. Lerágott csontok tömkelege, 1000 szer látott játékelemek mindenhol.
    A Witcherig ugy látom már nem is jön ki semmi érdemleges.
    Utoljára szerkesztette: sárkánylovag, 2015.03.29. 15:31:37
  • Fbn Lx #13
    ez mind irreleváns, mert van pillars of eternitynk, ami ugyebár zseniális
  • Hunter of Deer #12
    miert ne jatszana?
  • PeeTeR #11
    ugyan mar hova gondolsz...
  • lammaer #10
    Játszik a Mortal kombattal PCs egyáltalán?
  • Sheltem #9
    Szép címek. Jó játékot mindenkinek hozzájuk. Én az áprilisomat a Pillars of eternity vel fogom tölteni esténként..Ja most jut eszembe ez vonatkozik ugyanúgy a májusra is. :)
  • Palinko #8
    lol át is írták a címet :D
  • zsozso29 #7
    jeee igen GTA5, Mortal Kombat X ami érdekel, és még ami jön az évben, Divison, Mad Max, Witcher 3, Wolfenstein The Old Blood, Starcraft 2 Legacy Of The Void, Star Wars Battlefront, meg mi is lesz még?!