Ötvös Tibor

Márciusban valóban a GTA 5-ről szól minden

A jelek szerint márciusban végre valóban megjelenik a GTA 5 PC-re, de mellette lesz még miért bekapcsolni a gépet.

Két hónapos késés után végre márciusban megjelenik a Grand Theft Auto 5, azonban nem csak a Rockstar alkotása lesz az, ami feltehetően kellemes órákat/napokat okoz majd a számítógépes tábor számára. Itt van kezdésnek mindjárt a 6-án érkező Zombie Army Trilogy, mely a Rebellion Sniper Elite mellékágának két fejezetét tartalmazza. Szerencsére azonban a Nazi Zombie Army kap egy harmadik részt is, mely ebben a csomagban debütál.

10-én a Cities: Skyline mutatkozik be, mely minden menedzser számára kellő kihívást jelent majd. A városmenedzselős játék 36 négyzetkilométernyi területet kínál, melyet teljesen a saját tetszésünk szerint alakíthatunk és természetesen azt építünk rá amit csak akarunk. A város nem meglepő módon éli a saját életét és bárkit nyomon követhetünk. Az úgynevezett bevándorló lakosok megpróbálhatnak beilleszkedni, vagy kialakítják saját lakóterüket.



A lakosok öregednek és az idővel szegényebbek lesznek vagy éppen gazdagabbak. Mindez attól függ, milyen környezetet biztosítunk a számukra. Ráadásul az idősebb lakosoknak mások a szükségleteik, hiszen a gyerekeiket iskolába kell vinni, majd az unokákkal kell menni játszótérre, így képesek akár költözni is a jobb és könnyebb élet reményében.

Március 11-én az Ori and the Forest érkezik. A játékban egy lelket irányíthatunk majd, akivel varázslatos világokat fedezhetünk fel. 19-én lesz a Worlds of Magic premierje, mely egy 4X stratégiai alkotás és egy fantasy univerzumban játszódik. 20-án robog be a Ride, mely sajnos nem olyan jó, mint az előzetesek alapján tűnt.

Ugyanezen a napon érkezik a hónap egyik nagy durranása, a Battlefield: Hardline, mellyel a DiCE fejlesztői szeretnék kicsit más irányba vinni a Battlefield-sorozatot. Az eddigi előzetesek alapján a program nagyon jónak tűnik és már nagyon várjuk, hogy kipróbálhassuk mi is. 24-én pedig a Grand Theft Auto 5 robban be a piacra és feltehetően le is tarol mindent. Március utolsó megjelenése 26-ra esik. A Pillars of Eternity az Obsidian klasszikus megoldásokat alkalmazó RPG-je, mely a Paradox logója alatt jelenik meg.

Április pedig ismét egy igen sűrű hónap lesz. A Mortal Kombat X lesz a hónap sztárja, de mellette ott lesz még a Dungeons 2 és a Dark Souls 2: Scholar of the First Sin is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • vk90 #10
    Valóban mi??? Nagyon... Másodszor is bebuktátok ezt.. :D
  • TBTPumpa #9
    Vagy mégsem... Épp most tolták át a GTA 5 PC-s verziójának megjelenését április 14-re.
  • sata75 #8
    ja, kb ugyanez a bajom:)
  • Serutekin #7
    Cities: Skyline remélem majd leesik a kamionról :) Megvenném de a sim city mély nyomot hagyott...
  • Cassell #6
    Sárkánylovag jogos az észrevételed, én úgy tudom van a War for the Overworld ami kickstarteres project és kifejezetten a Dungeon Keepert próbálja feltámasztani, ez a Dungeons 2 meg a Dungeons-nak a 2. része ami akkor elég nagyot bukott, de ez talán jobb lesz. Lényeg az egyik hó elején a másik a végén jelenik majd meg.
  • nandorb #5
    Battlefiled az ugyanolyan fail lesz mint a 4...
  • Tetsuo #4
    "Szuper!" A második képen egy csomó tökegyforma épület... azt reméltem, ezen már túljutottak.
  • sárkánylovag #3
    Ez a Dungeons2 most nem az amit Moulinex leszidott hogy mennyire rossz lett?
    Azt értem hogy a Dungeon Keepernek valami remakeja.
  • TBTPumpa #2
    "Március 11-én az Ori and the Forest érkezik."

    Az Ori and the Blind Forest lesz. Instabuy számomra. GTA 5 is jöhet, illetve ha jól tudom még a Dead or Alive 5 Last Round PC verziója is márciusban fog befutni (március 30. a Steam szerint).
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.02.22. 13:44:24
  • Hunter of Deer #1
    Innen a GTA5 és a Cities: Skyline instant vétel lesz :)