Ötvös Tibor

Átlépte az 1 milliós eladást az Alien: Isolation

Elérte az 1 millió eladott példányt az Alien: Isolation.

A Creative Assembly és a Sega örömmel jelentették be, hogy az Alien: Isolation átlépte az 1 milliós eladásokat, ami a Colonial Marines szörnyű kritikai szereplése után nagyon nagy eredmény. Természetesen a csapat és a kiadó is nagyon boldog, amiért sikerült túllépni a korábbi buktán és egy, a rajongók által nagyon kedvelt Alien-részt adtak ki a kezükből.

"Fantasztikus érzés volt látni a kritikákat és olvasni a játékosok visszajelzéseit, ahogy remegve bujkálnak egy hordó mögött a Sevastopol-állomáson, félve a következő mozdulattól" - árulta el Alistair Hope. "Olyan játékot készítettünk, amilyet mindig is akartunk és a jelek szerint millió rajongó volt elégedett az eredménnyel. Reményeink szerint 2015-ben tovább nő az Alien: Isolation játékosok száma."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • balat86 #6
  Fernandooo-val értek egyet. Valóban nem jó ahogy az egész játék szinte csak az Alien elől való menekülésről szól, egy idő után nagyon unalmassá válik, akció pedig alig van. Inkább valami jóféle akciót kellene kreálni a fejlesztőknek.
  Hiába a filmhez való hűség és a jó grafika illetve a hangok ha 2 óra után frászt kapok és el sem indítom többet.
 • Ragnaar #5
  (Ha mindenképp spoilerezni kell azért manapság már lehet kezelni)
  SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
  Ez itt a spoiler, úgy hogy aki nem akarja nem nézi meg..
  Egyébként én azok közé a játékosok közé tartozom akiket inkább frusztrál a játékmenet, mint szórakoztat. Megvalósítást illetően nagyon rendben van a program egyébként. Grafika, hangok, hangulat, meg hiteles is a retro scifi az Alien film hangulatát nagyon jól visszaadja. A Colonial Marines alienjei komolytalanok voltak itt meg azért az már túlzás, hogy ha észrevesz az alien már nemigen lehet mit kezdeni vele. Valahol a kettő között lenne az optimális nekem legalábbis. Mondjuk ha ez a lopakodós megközelítés piacilag sikeres lesz nem hiszem hogy csinálnának újabb Alienes lövöldét, maradnak a lopakodós túlélőhorror megközelítésnél szerintem ...
  Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2015.01.23. 23:48:13
 • Hoz_Hun #4
  Amit még nagyon eltaláltak az a hangulata a programnak. Engem az fogott meg a legjobban.
 • Hoz_Hun #3
  Probálnék spoilermentes lenni, de nem megy...
  ... nem egy xeno van az állomáson.... :)
 • zsozso29 #2
  Baromi jó imádom, a para szint az valami hihetetlen magas. Végre egy jól sikerült Alien játék.
  Még ennyi játékóra után is a frászt hozza rám. ááááá
  Várom a folytatást.
 • Fernandooo #1
  Nekem kissé kedvemet vette az a hülyeség, hogy a xeno egy meghatározott körön belül ott pörög körülöttem. Azért ez nem kicsit illúzió romboló. Van egy böszme nagy űrállomás és naná, hogy a xeno engem kísérget. Annyira betett ez a logikámnak, hogy hetek óta nem is nyúltam hozzá, pedig eredeti és az ötlet is nagyon tetszik. Nem tudom, előveszem e valaha, az ilyen hülyeségeket sosem bírtam.