Ötvös Tibor

Készül a Mafia 3?

A Play-Asia webáruház információi szerint a 2K Games készíti a Mafia harmadik részét.

A Mafia-sorozat kapcsán már nagyon régóta halljuk, hogy készül a harmadik fejezet, ám a különböző pletykák kivételével túl sok biztos értesülést nem kapunk. Ma azonban egy igen érdekes dolog bukkant fel. A Play-Asia kitette még borító és megjelenési dátum nélkül a Mafia 3-at az oldalára. A PS4-re és Xbox One-ra elérhető alkotás hamarosan előrendelhető is lesz, szóval lehet, hogy közeledik a hivatalos bejelentés is.

Mindenesetre ha valóban készül a Mafia 3, akkor már évek óta zajlik a fejlesztése. Először 2012-ben hallottunk a projektről, akkor még a 2K Czech Prague dolgozott rajta, ám a csapat bezárta kapuit és akkor kikukáztuk mi is a játékot. Majd pár hónappal később már a szinkronszínészek válogatásáról adtunk hírt. Reméljük valóban lesz folytatás, mi várjuk nagyon.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • alratar #17
    Veletek reménykedem, hogy tényleg készül a nagy mű. :)
  • Etinger #16
    Nekem a sima GTA 3 is nagyon tetszett, úgy 15 évesen mikor játszottam vele. Nyilván rá 2-3 évre mikor a Mafiának picit érettebben neki ültem, más elvárásokkal már... akkor viszont döbbenetesen nagy volt számomra a különbség, és hirtelen átértékelődött az egész :)
  • akyyy #15
    Te mire gondolsz most? Driv3r int a san franciscosra? mert előtte volt vagy 4-5 driver játék is, az első része chicágoban (is) játszódott meg vagy 4 városban. de az inkább autós és ügyességi játék volt, mintsem GTA.
    GTAnak is már nagyon sok része van, az első kettő 2000 környékiek. Azokkal játszottál? Tudod, azok a részek, melyek felülnézetesek voltak. Azoknak is bőven volt hangulatok, és egyáltalán nem hasonlíthatóak a Mafiához.
  • Austin Bailey #14
    a GTA-ból is a Vice City volt a legjobb bár a mafiához képest (még a 2-höz képest is) eléggé inkoherens. Amiben még lenne potencia - bár nem teljesen ez a stílus - az az L.A Noire.
    Utoljára szerkesztette: Austin Bailey, 2014.12.27. 07:18:20
  • Etinger #13
    Bár már többen írták, sántít a klónos jelző a Mafia kapcsán. Annyi biztos, hogy a Mafia 1 jó darabig felülmúlhatatlan etalon lesz. A GTA persze egyre csak növekszik, a történet meg Tarantino féle káromkodós agymenés.. ami persze lehet jó. De... nem lehúzva a GTA-t, a Mafia első része továbbra is földbe döngöli, és ez így is lesz mindig, mert túl komolytalan az egész koncepció ahhoz, hogy egy picit is sötétebb hangulatú sztorit húzzanak rá. A tömegeknek meg nem is érdeke a Mafia féle drámaibb stílus, inkább csak a sok afroamerikai, repüljenek a fuck-ok meg egyéb káromkodások, menjen a rap és társai... :) Ez van.
  • Austin Bailey #12
    szerintem egyszerűen elfogyott a pénz menet közben
    Utoljára szerkesztette: Austin Bailey, 2014.12.23. 21:28:42
  • StoneCold7 #11
    Ha a Mafia 2 re gondolok, akkor csak az jut eszembe, hogy maga a hangulat és a város milyen tökéletes, és arra hogy az egészből még olyan, de olyan sok mindent ki lehetett volna hozni, ami oda-vissza verte volna bármelyik GTA -t, de nem, egy sima középszerű játék lett, egy gyönyörű várossal.
    Esélyt sem látom, hogy a 3 ba ez másképp legyen.
  • kicsizoz #10
    Az hatalmas volt a második részben, amikor egyszer csak ez első rész záró jeleneténél találjuk magunkat, csak a másik oldalon!
    Zseniális ötlet volt! Az első részt többször is végig játszottam, nagyon magával ragadó hangulata volt, de a másodikat csak 1x, és nem is adott akkora élményt, hogy a részletekre emlékezzek, ha a harmadik rész is vissza fog utalni a másodikra, lehet észre sem veszem majd....
  • kicsizoz #9
    "Mindenesetre igyekezniük kell az ilyen GTA klónoknak"
    Ezek szerint nem játszottál a Mafia első részével sem, különben azt gondolom más lenne a véleményed...
    Persze fontos, ki hol kapta el a fonalat, nekem pl. a GTA volt a Drivernek egy gyenge koppintása alapvetően a vezetési élmény terén nem jött be a GTA akkor a driver-hez képest (ha jól emlékszem, mert már több mint 10 éve volt mindez).
    Persze nem játszhat mindenki minden játékkal, kinek van erre ideje, de kritizálni csak úgy érdemes, ha mindkettőt legalább a feléig eltoltad, és akkor örömmel vesszük a szubjektív véleményedet!
  • Austin Bailey #8
    Nem igazán GTA-klón Sokkal intelligensebb játék, mint a GTA. én mind a ké sorozatot szeretem, de ez a hangulatosabb.
    Utoljára szerkesztette: Austin Bailey, 2014.12.22. 18:26:47