Ötvös Tibor

Az első vázlatok az új Mass Effect játékból

Az N7 Day kereteiben a BioWare elárult pár érdekességet a következő Mass Effect címről.

Az esti órákban a BioWare az N7 Day kereteiben elárult pár részletet az új Mass Effect címről, melyről ismét kijelentette a csapat, hogy nem a negyedik rész lesz. Egyetlen utalás sem lesz Shepard kapitány és társainak kalandjaira, helyette teljesen új szereplőket és történetet kapunk. Mellé érkezett pár koncepciós vázlat és szerencsére a fejlesztés remekül halad, hiszen májusban már túlléptek a munkálatok felén.

Közben pedig azt is bejelentették, hogy a sztori írásában részt vesz a Halo 4 alkotója, Chris Schlerf is, de természetesen Mac Walters, a Mass Effect franchise kreatív igazgatója is visszatér. "Shepardot már hősnek ismertük meg a sorozatban, ám az új karakterrel végig kell járni ezt a hosszú utat" - tette hozzá Walters. A játék PC-re és kurrens konzolokra jelenik meg majd valamikor.

Klikk ide! Klikk ide!

Klikk ide! Klikk ide!

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • WoodrowWilson #8
    És ez mivel mond ellent az #5-nek?
  • cateran #7
    Vilagert nem akarlak elkeseriteni, de a Reaperek a Galaxis legfelelmetesebb eroi voltak
    "The Reapers are a highly-advanced machine race of synthetic-organic starships. The Reapers reside in dark space: the vast, mostly starless space between galaxies. They hibernate there, dormant for fifty thousand years at a time, before returning to the galaxy."
    Masreszt ok csak vegrehajtok...oket is csinalta valaki (Leviathans)
  • SupraMKIII #6
    mondjuk én továbbra sem értem, miért ne játszódhatna a történet a reaperek kiirtása után... Attól, hogy három vége volt az ME3-nak, még lehetne választani egy konkrét lehetőséget, és azt folytatni.
    Mivel így nem lesz közvetlen folytatás az MEnemNÉGY , semmi jelentősége az ME3 mentett állások viszatöltésének, és a trilógiában hozott bármely döntéseknek sem.

    Boss és gonosz meg akad elég. :-)
    Utoljára szerkesztette: SupraMKIII, 2014.11.10. 12:28:56
  • szablya #5
    A reaperek nem az egész univerzum, "csak" a tejútrendszer legfélelmetesebb erői voltak. Valahol azt írták, hogy egy másik galaxisban fog játszódni az új rész, így eléggé megnőtt a lehetőségek száma a gonoszt illetően.
  • Sir Cryalot #4
    "A játék PC-re és kurrens konzolokra jelenik meg majd egyszer."

    "egyszer"

    :) :) :)
  • RAZOR27 #3
    Akkor már inkább csinálnának egy sztorit egy régebbi ciklus eseményeiről... mondjuk arról ahol a crucible majdnem elkészült. Én is szeretem az alap trilógiát, pont ezért nem akarom hogy elcsesszék ahogy írták is a kollegiák, inkább legyen full más, de ugyanaz a saga.
  • Eriongtk #2
    Most attól eltekintek, hogy milyen lett a 3nak a befejezése...de teljes mértékben egyet értek. Shepard és csapata teljesen szivemhez nőtt, rohadtul nem vagyok kíváncsi egy "jöttment" hősre akinek az lesz a dolga hogy megfékezze Földet a kenyérpirítók lázadásától.

  • Ender Wiggin #1
    kit érdekel az új karakter? az egész idáig arról szólt, hogy a reaperek a legfélelmetesebb erő az univerzumban, akkor ehhez képest most mivel fognak előállni? bármi ami ennél kevesebb érdektelen. ami meg több, az ügyefogyott erőlködés lesz. érdekes bioware stratégia. "csesszük el a 10 éve sikeresen prosperáló játékunk végét, és után se javítást, se folytatást ne készítsünk."