Ötvös Tibor

Érkezik a Mass Effect Trilogy Remastered?

A jelek szerint a BioWare átdolgozza a Mass Effect sorozatot.

A GTA 5 új generációs feldolgozása után a BioWare is elkezdte pedzegetni, hogy PS4-re és Xbox One-ra is áthoznák a Mass Effect trilógiát. Ez lesz egyébként az N7 Day nevet kapott mai rendezvényük egyik témája is (az eseményt egyébként élőben is követhetjük). A csapat várja a rajongók véleményét arról, milyen új elemeket szeretnének látni a Remastered-változatban... ám a lezárásról továbbra sem nyitnak vitát.

Szóval elsősorban olyan terveket szövöget a BioWare, hogy 1080p-s felbontás mellé 60 fps lenne, ami kimondottan jó lenne, főleg az első rész esetében. A legérdekesebb újítás viszont az "egybefüggő" történet lenne. Ez annyit jelen, hogy a különböző epizódok között nem kellene importálni a mentéseket vagy ilyesmi, hanem menne folyamatosan a karakter az első részből például a másodikba. Meglátjuk, mi lesz a tervekből.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #3
    Az egybefüggő sztroi jó ötlet. Remélem ez azt is jelenti, hogy az összes DLC is bele lesz építve. De ha nem lesz olyan opció a végén - ami tényleg jó befejeézs, nem csak el mismásol idiótaság -, hogy Shephard él és Talival fészket épít, akkor szerintem feldughatják magunknak...
  • Sir Cryalot #2
    -lesz még olyan is amiben nem a low polyt fogják újra eladni 60fps-el hanem a kevésbé low polyt 60-al utána azt is még 120-al?

    Mert akkor talán a befejezés rendberakásán is el lehetne gondolkodni.

    Kissé szerepzavarossá alakult a sorozat szerepjátékból, a harmadik részt elnézve, mintha az rpg küllemet teljességgel kiszorítaná a rail-és-corridor-shooter jelleg, amely behatásért utólag sem köszönt meg (ha jól láttam) Cliffy B-éknek senki semmit.
    Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2014.11.07. 21:33:30
  • cateran #1
    "ám a lezárásról továbbra sem nyitnak vitát."

    Akkor ennyi...A 3. resz vegei annyira fantaziatlan szarok voltak, annyira szembekopese az elozo 2 resz alapelveinek (amelyekben a teljes "happy endtol" a teljes kudarcig mindenfele befejezes volt..) hogy pusztan 1 "rancfelvarras" szamomra messze nem elegseges.



    Utoljára szerkesztette: cateran, 2014.11.07. 16:36:57