SG.hu

Megjelent Magyarországon az Xbox One

A Microsoft közleménye szerint az Xbox One konzol ma hivatalosan megjelent Magyarországon is.

A sajtóanyag szerint a 129 900 Ft árú csomagok mindegyike tartalmaz egy Xbox One konzolt 500 GB-os merevlemezzel, Blu-Ray lejátszóval és beépített Wi-Fivel, egy vezeték nélküli Xbox One irányítót és egy 14 napos Xbox Live Gold hozzáférést biztosító letöltőkódot az Xbox Live szolgáltatáshoz. A Forza Motorsport 5, Dead Rising 3, a Ryse: Son of Rome, a Kinect Sport Rivals és a Battlefield 4 mellé idén olyan újonnan megjelenő játékok csatlakoznak, mint a Sunset Overdrive, a Zoo Tycoon, a Forza Horizon 2 és a Halo: The Master Chief Collection, amely tartalmazni fogja a Halo 5: Guardians béta hozzáférést is.

Ugyancsak mától válik elérhetővé az Xbox One konzol Kinect szenzorral, 159.900 Ft áron. Akik ezt a csomagot választják, azok a fentiek mellett egy sor új, exkluzív Xbox élményt tapasztalhatnak meg, ilyen a kézjelekkel történő irányítás, a biometrikus bejelentkezés, a kontroller párosítás, videóhívások Skype-on, azonnali személyre szabhatóság, QR kódok szkennelése, bizonyos játékoknál pedig, mint a Kinect Sports Rivals, a Dead Rising 3 és a Project Spark, további funkciók válnak elérhetővé:

A játékmenet utolsó 5 perce rögzíthető, amit aztán meg lehet osztani másokkal is. Skype-on át lehetőség van HD videóhívásokra, vagy akár videókonferencia-hívásokra a tévé képernyőjén. Az Internet Explorer böngésző, a OneDrive felhő alapú fotótárhely szolgáltatás, a YouTube, a SmartGlass és a Twitch alkalmazások is elérhetők a konzol tulajdonosai számára.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!