Ötvös Tibor

Nő a kíváncsiság a Shadow Realms iránt

A BioWare már a harmadik trailert jelenteti meg, mellyel új projektjét vezeti fel.

Nem tudok nem elfogult lenni a BioWare-felé, hiszen a Mass Effect sorozattal hatalmas élményt nyújtottak és éppen ezért nagyon várom, mi lesz a következő alkotásuk. Az jól látszik, hogy a srácok értenek ahhoz, hogyan húzzák fel a rajongókat, hiszen a titokzatos You've Been Chosen trailerből már három jelent meg a neten (elméltileg a program a Shadow Realms nevet viseli majd).

Az első pár hete látott napvilágot és a Nightmare nevet kapta. A második (mely lejjeb látható) múlt héten bukkant fel és a Spark címet viseli. Ma pedig megjelent a harmadik, Impact elnevezést kapott jelenet is, mely szintén semmit nem árul el, de arra bőven elég, hogy érdeklődésünket fokozza. Reményeink szerint a Gamescomon már lerántják a fátylat a projektről.



Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cateran #2
    Azert lehet, mert a 3. resz befejezese az evszazad elkurasa volt. Ezzel es a DA2-vel nalam 1 eletre le is szerepeltek. 1 BioWare szintu cegtol, ilyen fiaskokat nem nezek el...1 ceg amelyik olyan jatekokat dobott a piacra, mint a BG 1-2, NWN, KotOR, ME 1-2...az ne barmoljon el semmit ilyen szinten.
  • Ulrich von #1
    Sose szeretem, ha a Bioware-ről a Mass Effect jut az emberek eszébe...