Ötvös Tibor

Három különleges kiadást kap a Call of Duty: Advanced Warfare

Rögtön három egyedi kiadást kap a Call of Duty: Advanced Warfare.

Közeledik a Call of Duty: Advanced Warfare megjelenése és így elkezdtek kiszivárogni a megszokott Gyűjteményes kiadások tartalmai is. Az Activision ezúttal háromról rántotta le a leplet: Digital Pro Edition, Atlas Limited Edition és Atlas Pro Edition. Minden változatban az alapjátékon felül benne lesz az Atlas Digital Content Pack, melyben kapunk két fegyvert (Bal-27 AE Assault Rifle, Atlas 45 AE pisztoly), egy Atlas exoskeletont és sisakot.

Utóbbi két kiadásban benne lesz az Atlas Gorge map is, ami a Modern Warfare 4 Pipeline térképének újragondolása. A Digital Pro Edition és az Atlas Pro Edition mellé jár még egy Advanced Warfare Season Pass, mellyel négy multis DLC-t kapunk a későbbiek folyamán. Végül pedig az Atlas Limited Edition és az Atlas Pro Edition is steelbook csomagolást kap. A játék egyébként november 4-én jelenik meg.

Klikk ide! Klikk ide!

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #1
    Úgy látom, a limitált kiadások semmit sem tesznek hozzá. Puska, sisak, ez kééész. Az meg gáz, hogy a drága játékhoz plusz pénzért jár egyetlen felújított multis pálya, régen ezeket beledobálták a patch-be, vagy külön ingyen csomagként adták.