Ötvös Tibor

Meglepetésvendégek az Alien: Isolation világában

A kultikus A nyolcadik utas: a Halál szereplői is irányíthatók lesznek az Alien: Isolationban.

A jelek szerint a Creative Assembly tudja, mivel lehet megfogni a rajongókat. Ma ugyanis bejelentették, hogy azon vásárlók, akik előrendelik az Alien: Isolation címet viselő programot megkapják a Crew Expendable DLC-t valamint a forgalmazótól függően még a Last Survivor kiegészítőt. Mindkettőben a kultikus A nyolcadik utas: a Halál szereplőit irányíthatjuk.

Az első csomag két pályát tartalmaz és mindkettő a Nostromo fedélzetén játszódik. A szereplőgárda pedig teljes: Sigourney Weaver (Ripley), Tom Skerritt (Dallas), Veronica Cartwright (Lambert), Harry Dean Stanton (Brett), Yaphet Kotto (Parker) és Ian Holm (Ash). Ráadásul nem csak az arcukat, hanem a hangjukat is adták a karaktereiknek. A sztori szerint Brett halála után kapjuk meg az irányítást és feladatunk a csapat segítségével a xenomorph-ot a légzsilipbe zárni.

A Last Survivor kereteiben pedig Ripley-t irányíthatjuk, aki megpróbálja aktiválni a Nostromo önmegsemmisítő-rendszerét, mielőtt elmenekül. Az Alien: Isolation október 7-én jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zenszkij #3
    Legyen már október, alig várom! Hatalmas ötlet ez a DLC! Egy igazi klasszikus élményt fog nyújtani, remek ötlet!
  • Lal #2
    <irony> tényleg nagyon buták ezek a fejlesztők: ezen meggondolatlan ötletük bejelentése előtt elmulasztották megkérdezni Ender Wiggin-t, és máris megkímélték volna magukat egy csomó felesleges munkától/minket pedig a csalódástól, és tuti hamarabb is kész lenne a játék... <irony/>
    De most komolyan: Ez így egy KLASSZIKUS! Biztos rám nézve "gáz", de én nagyon nagy élvezettel fogom ezeket a DLC-ket (is) végigjátszani...
  • Ender Wiggin #1
    sok érteleme van. már mindenki tudja a végeredményt.