Ötvös Tibor

Az első DOOM 4 trailer

Megjelent a DOOM 4 első jelenete.

A Bethesda Softworks végre hivatalosan is leleplezte a DOOM sorozat következő epizódját. A negyedik rész egy rövidke kis teaser formájában volt kint, ám jövő hónapban, a QuakeConon (hol máshol?) teljes valójában kint lesz a játék. Azon szerencsések, akik előrendelték a Wolfenstein: The New Ordert hamarosan részt vehetnek a DOOM 4 béta-tesztelésében.

Szóval már csak egy hónapot kell várni a hivatalos leleplezésre és az első információkra. Addig is marad a lenti jelenet, melyből túl sokat nem tudunk meg a programról, de legalább hosszú évek után láthatunk valami mozgóképet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cylonflatus #10
    Amúgy utálom a teasereket, főleg amikor még nagy csinnadrattával be is harangozzák.
  • Ender Wiggin #9
    nem értem ezt a demo dolgot. majnem minden játékból kikerül egy játszható pálya, és ha mégsem, akkor ott van a milliónyi let's play videó a youtubon, amiből kiderül, hogy jó-e vagy sem.
    egyébként a doom 3 után nem tudom kit hoz lázba ugyanaz a szar. mész a sötétben és kiugrik valami nyomi lény. ja, a hangeffektek a 95-ös játékból vannak, köszi.
  • who am I 7 #8
    ennyi malacröfögést 1 perc alatt.so wow.much grunt
  • Macropus Rufus #7
    :D
  • Macropus Rufus #6
    okés, jogos.
    De azért a teaser is lehetne egy picit érdeklődést felkeltő valami nem? Mert ez gy.k. semmiféle hatást nem váltott ki nálam.
    Régen nem voltak teaser-ek. Volt a kipróbálható demo.
    Maradva az id software-nél: a 92-es Wolfeinstent úgy promózták, hogy kiadtak belőle egy demot aminek a teljes első kűldetését végig lehetet játszani. Most meg nézegessek videókat. Ezért értek egyet Duke hozzászólásával.
  • Zombee #5
    A gém egy madár.
  • cylonflatus #4
    Ez egy teaser. Ahhoz képest legalább a patást láthattuk, a legtöbb teaser trailer kimerül annyiban, hogy nézheted a játék (vagy film) címét vagy logóját 5 másodpercig, azt' csá. Soha semmi nem tetszene, ha egy teaser alapján kellene értékelni...
  • KopaszIsten #3
    Tetszett, hogy az ajtónyitás hangja egy az egyben ugyanaz volt, mint a DOOM 1-2-ben. :)
  • Macropus Rufus #2
    hát ettől a videótól nem jöttem lázba. Ha ez alapján kéne eldöntenem, hogy érdekel-e, akkor most azt mondom, hogy nem.
    Ez a videó pont a nullával egyenlő.

    Duke: ott a pont. Nem tudom kipróbálni, de adja ki rá pénzt. Érdekes üzlet politika. Ha meg nem tetszik akkor buktam vagy 16-18ezret (kb. ennyi lesz sztem ps4-re a gém)
  • duke #1
    Az a buzisag, hogy ma mar nem adnak ki demot egy jatekbol, aztan csodalkoznak, ha mindenki torrentrol meg dc-rol tolti le.