Ötvös Tibor

Az uborkaszezon júniusban is elkerül minket

A PC-s tábornak nem kell aggódnia, hiszen júniusban is lesz mit telepíteni a gépére.

Mivel májusban igazi blockbusterek jelentek meg, így sokan tartottak attól, hogy a nyár első hónapjára már nem tartogatnak semmit a kiadók. Ráadásul a melegben kevesebben is játszanak, sokan nyaralnak vagy inkább a szabadban töltik az idejüket, így ilyenkor szokott beköszönni az uborkaszezon. Szerencsére azonban idén más lesz a helyzet és mi ennek nagyon örülünk.

Itt van mindjárt a jövő kedden elinduló MMO, a Wildstar, melyről először 2011-ben hallottunk. Azóta sok víz folyt már le a Dunán és amit akkor az MMO-k új királyának kiáltottak ki, mostanra már csak egy érdekesnek tűnő alkotásként van számon tartva. Ennek ellenére várjuk a premiert és reméljük a legjobbakat.

6-án aztán végre elérhető lesz az én titkos kedvencem, a Murdered: Soul Suspect, melyre majd a megjelenés után bővebben is kitérünk. 13-án az Enemy Front miatt lesz érdemes bekapcsolni a gépünket. A világháborús FPS nem tűnik többnek egy tucat-FPS-nél, ám sajnos olyan ritkán jutunk el ebbe a korba (a nagy címek már a modern korokat részesítik előnyben), hogy már ezt is árjuk.

20-án visszatér az egyik legismertebb RPG a Divinity: Original Sin címet kapott epizóddal, ám valószínű többen érdeklődnek a 21-re datált Company of Heroes 2: The Western Front Armies-ra, mely a népszerű stratégiai alkotás önállóan is futtatható kiegészítője lesz. Sokat foglalkoztunk már vele, majd a megjelenés után visszatérünk rá, itt most kihagyjuk.

A hónap sikere azonban feltehetően az utolsó héten megjelenő trió tagjai közül kerül majd ki. Június 27-én jön a Grid: Autosport, a Plants vs Zombies: Garden Warfare illetve a Sniper Elite 3 is. Érdemes lesz beosztani a június havi megjelenéseket, hiszen júliusban már jóval kevesebb lehetőség lesz a játékra. Igazából csak egyetlen érdekes program jön: a Sacred 3.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ugh #2
    "A PC-s tábornak nem kell aggódnia, hiszen júniusban is lesz mit telepíteni a gépére."
    Telepiteni vagy jot jatszani?
    Jot jatszani dishonored ota nem volt mivel aaa-ban.
    Telepiteni meg mindig lehet mit.
  • Józsibácsi #1
    A Sacred 3 csak érdekes? Az év durranása lehet...!!!!