Ötvös Tibor

100 ezer felett a Wolfenstein: The New Order warez

Máris 100 ezer felett jár a Wolfenstein: The New Order illegális letöltése.

Bár a Bethesda alkotása kimondottan szépen teljesít az Egyesült Királyságban (rögtön az első helyen kezdett az eladási listákon), ugyanakkor elég szép számmal töltötték le a különböző torrent-oldalakról is a játékot. A TorrentFreak összesítése alapján ugyanis máris 100 ezren töltötték le az alkotás PC-s változatát a szigetországban.

A Wolfenstein: The New Order egyébként nem apró csemege, 43,65 GB-os mérettel bír és ez a legtöbb torrent-felhasználót el is rettentette, hiszen - hogy az egyiket idézzük - "Majdnem két óra lenne letölteni és utána feltelepíteni, így nem éri meg". Lehet, hogy a méretekkel lehet majd elejét venni a wareznak? Jönnek a 100 gigás programok?

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #10
    akkor most vehetek egy 64 GB-s pendrivot?
  • Zombee #9
    Szerintem a cikk írója nem tudja, hogy nem csak floppy-n lehet szoftvert venni. :)
  • lammaer #8
    "Lehet, hogy a méretekkel lehet majd elejét venni a wareznak?"

    Lehet hogy hülyeségeket irkálunk a cikkben?
    Steamen legálisan megvéve nem kell letölteni, igaz? :)
  • kissssss #7
    még warezos körökben is nevetségesen alacsony ez a 100.000 szám.
  • Macropus Rufus #6
    ami meg az angol sávszélt illeti: 2103-ban átlagosan 7.8Mb/sec volt, ez marha messze van a 100Mb/sec-től...

    http://itcafe.hu/dl/cnt/2013-07/99957/hungary.jpg
  • Macropus Rufus #5
    43GB? Basszus, mi a fene ilyen rohadt ebben a játékban?
    Nem hiszem el, hogy ezt nem lehet lejebb vinni.



  • djstefi #4
    en ezt hasznalom : Digi Net Fiberlink 1000 (romaniaban) Letoltes :1000 Mbps, Feltoltes :30 Mbps , Feltoltes sajat halozatban :100 Mbps ! aki nem hiszi annak - > http://rcs-rds.ro/internet-digi-net/fiberlink?t=internet-fix&pachet=digi_net_fiberlink_1000
  • hzolika #3
    A cikk irojanak elarulnam, hogy egyaltalan nem olyan elterjedt a 100 megabites net Angliaban, mint ahogy azt o gondolja. A Sky ugyan reklamozza a sajat 100-asat, de az is csak elmeleti, soha nem fog annyival menni. A BT fo szlogenje pedig, hogy az altaluk biztositott 80 Mbit 5x gyorsabb az orszagos atlagnal. Nekem is ilyen van, de a valaha volt legnagyobb sebessege kb. 73 Mbit volt, ahogy a Blizzard Battle.net szervererol toltott le. Torrentnel maximum 50 Mbit van.
  • Szegabi #2
    700 MB? Az szó szerint pikk-pakk lent van! Ha valami olyan dolog kell átmegyek unokaöcsköshöz, és az említett 700 MB ~ 48 másodperc alatt lejön, a cikkben szereplő játék is mindössze 51 perc lenne. (Feltéve, ha elkapja a rendszer a vezérfonalat: 120 Mbits ~ 14,6 MB/s.)

    Egyébként én is emlékszem a faxmodemes korszakra, összetettem a két kezem, mikor 5 azaz öt kbits volt a letöltés! Egy nagyjából 4 MB-os mp3 ~ 14 perc alatt jött le, és ez már gyors volt. Sajnos sokszor csak 3-3,5 kbits volt a sebesség!
  • Lollerka #1
    hja... mert a gepek ejjel nem mukodnek alvas alatt... esetleg 2 napot kellene tolteni?:D emlxek mikor volt 56kbses modemem es csak delutan 5tol volt elofizetve, aztan egesz hetvegen kellett tolteni 700MBt most mennyi a 700mb?:D 10 perc max?:D