Ötvös Tibor

A Middle-Earth: Shadow of Mordor az új Assassin's Creed?


A Middle-Earth: Shadow of Mordor kiköpött Assassin's Creed lesz.

Nem titok, hogy a Monolith az új Gyűrűk Ura alkotása kapcsán szinte mindenhol elmondja, hogy mely játékok jelentették számára az inspirációt és ezen a listán szerepel az Assassin's Creed franchise is. Korábban már kaptunk egy trailert, melyben ez a vonal nagyon erősen látható és a mai sem kivétel. A Middle-Earth: Shadow of Mordor úgy fest, mint egy fantasy világban játszódó Assassin's Creed.

A mostani videóban a fő szerepet a rúnák és fegyverek kapcsolata kapja. Egy rúna képes extra képességeket adni fegyvereinknek és ez nagyon hasznos lesz a harcokban. Természetesen már meg is indult a versengés a különböző rúnák DLC-ben való megjelenéséért. A Warner Bros. az előrendelőknek például a Deadly Archer Rune-t adja, a Best Buy a Flame Arnor Rune-t, míg a GameStop a Hidden Blade Rune-t foglalta le. A játék október 7-én jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • lwb #3
    Mert az Elder Scrollshoz többéves fejlesztés, sok-sok designer, kreatív ember sokszáz munkaórája kell. Meg nem árt a tehetség és egy jó ötlet, lelkesedés sem.
    Az Assassin's Creed klónokhoz meg elég lényegében egy scriptelt történet bejárható homokozóval és pár ismétlődő mellékküldetéssel.

    Ezért van TES 4-5 évente és AC meg évente. Pénzt az AC is hoz rendesen, ráadásul mindezt évente teszi.
  • lamer the true #2
    Sajnos tényleg elég száni.
  • hzolika #1
    Ez szanalmas...
    Miert nem csinaltak inkabb egy Elder Scrolls tipusu jatekot, azoknak is nagyon szep beveteleik szoktak lenni, es a hatalmas vilag nagyszeru terepet adhatott volna neki.
    Ehelyett most itt van egy ujabb tucat hack'n'slash, amiben a jatekos arra elvezhet, hogy milyen uj kivegzeseket tanulhat "szintlepeskor", amiket szuper mozis kamerabeallitasokkal mutat a jatek...
    Szornyu...