Ötvös Tibor

Egyes játékosok nem tudnak veszíteni

Érdekesen reagált egy, még nem ismert Call of Duty játékos egy elvesztett multis harcra.

Kicsit bulvár-szagú, de ettől függetlenül érdekes dolog történt ma Long Islandon, egy Call of Duty mérkőzés után. A 17 éves Rafael Castillo nyugodtan játszott fülhallgatójával a fején Long Islanden, szülei lakásában, mikor közel 60 felfegyverzett SWAT kommandós jelent meg az ajtaja előtt. Mint kiderült, egy korábban az egyik Call of Duty multis mérkőzésben vereséget szenvedett felhasználó felhívta a rendőrséget és magát Castillonak kiadva azt állította, hogy megölte édesanyját és testvérét és további áldozatokra vadászik.

A szervek természetesen teljes erővel vonultak fel a helyszínen, amiből a valódi Castillo semmit nem hallott, hiszen akkor is éppen játszott. Szerencsére azonban az életben lévő öccse észrevette a kommandósokat és szólt testvérének, aki kiment és tisztázták a dolgot. A rendőrök most éppen a valódi bejelentőt keresik, aki kemény büntetésre számíthat a rendőrség félrevezetéséért. Érdemes átgondolni, hogyan reagálunk egy elveszített multis harcra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • figyu #8
    Szépen leírtad a "nárcisztikus személyiségzavar" főbb tüneteit.
    Wikin olvastam nemrég, elég durva. Főleg, hogy nincs mit tenni... A "kerüld el messzire" az egyetlen használható megoldás....
  • atiwrc #7
    A mai fiatalokat látva egy 5-öst még bőven hozzá lehetne rakni
  • vaktyuk12 #6
    Eloszor is sziasztok!
    A nevem utan a 12 nem a koromat jeloli. :) Emlekszem, hogy regebben en is szivesen elmentem volna egy-ket gyorsreflekszu parasztfenomenhoz (aimes WH-s) es megneztem volna a jatekat, de ennyire sosem akadtam ki.
  • kvp #5
    Nos, lehet hogy ezert nem erdemes megadni egy online jatekban az ember valodi nevet es cimet?
  • Cickány90 #4
    Mibe hogy kb. 12 éves volt az elkövető XD
  • Achatius #3
    A szaknyelv ezeket nevezi debilnek...
  • Ender Wiggin #2
    Az EA, az Ubi és a Steam bejelentkezős, ranglista számontartós játékai meg tele vannak csalókkal. Ők sem tudnak veszteni, de elrontják más játékát is
  • Dodo55 #1
    Ismerek olyan embert, aki ha veszít akkor azonnal felhúzza magát, dühösen, minősíthetetlen stílusban mindent és mindenkit okol (kivéve persze magát), meg olyat is, aki van hogy elég ha csak érzi, és megpróbál még a veszteség előtt valami jól megrendezett indokkal kiszállni, illetve ha az bekövetkezik, akkor a jövőben minden áron kerüli az adott játékot.

    Eddig azt hittem ők kiemelkedő példák ilyen téren, de most ezt olvasva rá kellett jönnöm, hogy ők még a totál normális emberek kategóriájába tartoznak :)