Ötvös Tibor

Röhejes volt a Saints Row eredeti címe

Érdekes részleteket árult el a GDC-n a Volition producere, Greg Donovan a Saints Row sorozatról.

A most már Deep Silver Volition néven futó csapat felelős többek között a Saints Row széria fejlesztéséért, melynek keletkezési körülményeiről tudhattunk meg érdekes részleteket a GDC-n Greg Donovan producertől. Az első, hogy az eredeti tervek szerint a játék nem Saints Row, hanem Bling Bling címmel jelent volna meg. "A Bling Bling egy külső nézetű akciójáték, melyben fontos szerepet kap a stílus, a zene, a bandák és a fegyverek... Ez lesz a gengszter rap videók játékos megfelelője" - áll a THQ egyik első bejegyzésében.

Az első Saints Row sikere magával hozta a folytatást, melynek fejlesztésekor komoly hibákat követtek el. Fontosabbnak tartották, hogy rengeteg különböző lehetőséget zsúfoljanak bele a játékmenetbe ahelyett, hogy lett volna egy koncepció, egy vízió, ami meghatározza a programot. A Saints Row: The Third éppen ezért nagy váltás volt a Volition számára, ami a THQ új vezetésének jóvoltából jöhetett létre. Valójában egy koncepció köré épült az egész program és csökkent a lehetőségeink száma, de mégis jobb élményt nyújtott, mint elődei.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zero 7th #4
    Ehh, most esett le, hogy Red Faction és Saint's Row mellett ezek csinálták anno a Freespace-eket? Na az az igazán szép lefelé ívelő pálya...
  • haxoror #3
    A második rész volt a legjobb
  • Zombee #2
    A 4. rész DLC-nek indult. Elég is lett volna, mivel a város maga ugyanaz volt, még 10Gb-ot sem kellett volna letölteni emiatt. Kipróbáltam a Steam-en, amikor nyitott hétvége volt, nem rossz, de nem sokat tett hozzá a 3. részhez, ugyanaz volt, csak idegen bandák ellen kell harcolni. Teljes árú játéknak erős túlzás.
  • db91 #1
    Kedves Tibor! Ez az cikk amellett, hogy igen kevés információt tartalmaz, még félkésznek is mondható, hiszen: 1: miért volt nagy váltás a harmadik? 2: Mi a helyzet a negyedikkel?