SG.hu

Szeptemberben jelenik meg az Xbox One konzol Magyarországon

A Microsoft bejelentette, hogy 2014 szeptemberében Magyarországon is bevezetésre kerül az Xbox One konzol.

A cég közleménye szerint a bővítésnek köszönhetően 26 ország játékosai ismerhetik meg az újgenerációs játékélményt. "A hivatalos termékbevezetést követően a hazai játékosok is első kézből élvezhetik az olyan nagyszerű kizárólag Xbox One platformon elérhető játékokat, mint a Titanfall, a Forza Motorsport 5, a Ryse: Son of Rome vagy a Kinect Sports Rivals. A népszerű alkalmazások, a továbbfejlesztett Kinect szenzor, hasznos közösségi funkciók és a megújult Xbox LIVE szolgáltatás mellett fantasztikus játékok megjelenésére számíthatunk, hiszen többek között a Halo sorozat következő része, a Watch Dogs, a Project Spark, a Tom Clancy’ s The Division, a Sunset Overdrive és a Destiny is elérhetőek lesznek a konzol rajongói számára." - írják.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kastil #4
    Attól hogy a microsoft nem szállit mo-ra viszonteladóként még teljesen legálisan árulhatja... határon áthozni vmit meg miért lenne "fekete"
  • donceleger8 #3
    Ezt nem tudom értelmezni!
    A Konzolvilág egy legálisan működő játékbolt, melynek van boltja is Pesten. Nem hinném, hogy meg mernék kockáztatni feketén behozott konzolok értékesítését. Ez nem holmi sufni bolt, híre van ám!
    Amúgy nem rég vett a családban valaki X360-at, rendes Microsoftos garival.
    Szóval továbbra sem értem......
  • Zombee #2
    Ők nem hivatalos forgalmazók, külföldről hozzák be, a garanciát is úgy intézik.
  • donceleger8 #1
    Na ezt most nem értem. A konzolvilág weboldalán már vagy három hónapja lehet venni ilyen konzolt. Ami egy Pesti bolt. Most is van neki három féle verzióban és mindegyik mellett a készleten szó szerepel.
    Akkor miféle szeptemberi megjelenésről van szó??????