Ötvös Tibor

Ismét átverés volt a Half Life 3 bejelentése

Újra átverték a Half Life 3 rajongókat, ezúttal hackerek.

A Valve és a Half Life franchise bármilyen folytatásának címe ha egy mondatban szerepelnek, az már csak egy lemondó legyintést ér meg a játékosoktól. Ez pedig nem pusztán a csapat hibája, hiszen számos csoport próbál meg szórakozni a rajongókkal. A héten pedig újabb csapdát állítottak fel a hackerek, melybe ismét belesétált a külföldi újságírók egy része.

Történt ugyanis, hogy a Reddit oldalán megjelent egy fekete képernyő, melyen csak annyi volt olvasható, hogy a "Half Life 3 megerősítve". Ez azonban hackerek műve volt, hiszen ha valaki rákattintott a szövegre, akkor a Nigerian Electronic Army (Nigériai Elektronikus Hadsereg) Twitter-oldalára jutott, így feltehetően ők a felelősek a poénért. A Reddit azonban további támadásokat is elkönyvelhetett még aznap, hiszen a DOTA 2 és a League of Legends aloldalait is feltörték.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Frekvency #2
    az internet kora előtt nem is gondoltam, hogy ennyi barom ember él ezen a bolygón. Elég csak belaszaladni a jutub sötét bugyraiba meg a kedves fészbúkos ismerősökbe, hogy az ember fájdalmasan szembesüljön a szomorú valósággal...
  • KopaszIsten #1
    Szerintetek mennyire kell gyökérnek lenni ahhoz, hogy valaki ilyesmikkel szórakozzon? Ez okoz nekik örömet? :(