Ötvös Tibor

8-bites portot kapott a Harcosok klubja

Érdekes játékot kapott a kultikus Harcosok klubja film.

1999-ben jelent meg a mozikban az Edward Norton és Brad Pitt főszereplésével készített Harcosok klubja, mely szinte azonnal kultikus alkotássá vált. A film kapott már egy játékos portot a Fight Club képében, mely egy, az átlagosnál jóval gyengébb verekedős alkotás lett. A 2004-es bukta után most újabb program jelent meg, mely Chuck Palahniuk könyvére épül.

A CineFix alkotása azonban visszatér a klasszikus Streets of Rage vonalhoz és ez igaz mind a játékmenetre mind pedig a megvalósításra. A verekedős részeket, melyekben Tyler és Jack irányítását is átvehetjük, néha már szürreálisnak nevezhető minijátékok szakítják meg (például egy pingvinnel kell összeszedni a pályán elejtett szappanokat).

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • resystance #6
    "ezzel a véleményemmel (miszerint van itt pár "hatalmon levő" tehetségtelen pancser) nem vagyok egyedül"

    Azzal se vagy egyedül, hogy a 2+2=4.

    Nem a közösség juttatja őket oda, hanem a hatalom, mert ők akadályozzák meg, hogy a kiválasztottakon kívül más bekerüljön. Szóval nem hiszem el, inkább te gondold ezt át. A csőcselék meg nézi ezt és bambán béget, az igaz.
    SOKKKAL robosztusabb ez az egész, mint ahogy az emberek elképzelik. És itt jöhet hogy összeesküvés-elmélet, és nem, mert összefüggés-elmélet és összeesküvés-gyakorlat van. Biztos reagál pár ork barom erre, de már megszoktam.

    Engem is úgy neveltek, hogy mindig hajtsak fejet az autoritásnak, stbstb, így lettem a legnagyobb ellenálló, akit ismerek. resystance = ellenállás :D
    A terroros sztorit sajnálom, nem is tudok mit reagálni.

    Az újságíró szerintem teljesen mást jelent, mint amit az újságírókról itt definíciószerűen leírtál. Egy netes portálon tartalomfeltöltés van és látogatottság, és reklámbevétel. A főnököt se érdekli ezeken kívül más. Mindenki azt hiszi, hogy a főnöki székekben kompetens emberek ülnek, hát nem. Kompetens embert nem engednek eljutni a főnöki székig, az előbb ezt írtam feljebb. És mindent megtehetnek, de igen. :D Mert van látogatottság és van reklámbevétel. Kicsit túl nagy rendet képzelsz a világba...
  • Szefmester #5
    Egyáltalán nem érzem sarkosnak. És a gond itt az hogy ezzel a véleményemmel (miszerint van itt pár "hatalmon levő" tehetségtelen pancser) nem vagyok egyedül. És hidd el.. pont a közösség juttatja az ilyet oda ahova jut. Mert az hogy egy nagyobb pancser kiemeli a mocskot a mocsokból egy dolog, de a "csőcselék" (ezek lennénk mi) nem lennének ott, és a hatalom nem a "csőcseléket" akarná kiszolgálni hanem a saját ízlésvilágát.

    A szomorú dolog pedig ez... hiába van néhány tehetségtelenséget és bunkóságot ignoráló egyed, ha a hatalom a hangos egyedekre hallgat, azaz azokra akik éltetik a szart.

    Tudod engem úgy neveltek hogy ne álljak ellen, legyek birka, ha megtámadnak akkor csináljam azt amit a támadók akarnak és akkor könnyebben megúszom. Nos... a kórházban fekve összevert fejjel vigyorogtam vissza apámra és a rend éber őreire miközben megmondtam hogy ennyit értem el a hagyom magammal... csak 2,5-3 órán keresztül voltam terrorban tartva (csak nem jött be nekik mert épp erős depressziós hangulatom volt), és ütve rúgva... Élmény volt nézni a döbbent és rémült arcokat ami arra a rideg és érzelemmentes ténymegállapításra reagáltak amit tettem... és arra még inkább megrémültek amikor közöltem hogy soha többé nem fogom megadni magam semmilyen bunkó szar alaknak aki azt hiszi hogy mert erősebbnek hiszi magát ő lehet a főnök.

    Márpedig itt ez a két isten barma Sz.V. és Ö.T. bizony azt hiszi hogy mindent megtehetnek. De nem! Elvileg újságírók, akik a közösséget szolgálják ki! Na már most, a főnökeiket egy villamossal kellene análisan inzultálni ha nem veszik a fáradtságot hogy felszólítsák őket minőségi produktum előállítására, vagy pedig kirúgni végkielégítés nélkül... Mert az a szint amit ezek ketten művelnek egy újságíró sulis bukdácsoló gólyának is szégyen volna.

    Egy lelkes amatőr a blogjában Civilizáltabban, és pontosabban fogalmaz mint ezek ketten, az infók frisseségéről meg már nem is beszélek.. és az amtőr még csak pénzt sem kap érte! Ezek meg? Tibike lehozott egy cikket egy játékról ami már a piacon volt vagy két éve.. olyan hangvételben hogy majd egyszer hamarosan megjelenik....
  • resystance #4
    Szefmester... Azért ez kicsit így sarkos, nem? Dögöljön meg az, aki neked nem hasznos? Abban egyetértek, hogy az evolúció leállt. De nem a közösség juttatja hatalomra a primitív egyedeket, hanem a már meglévő hatalom. Láttál már bármit az életedben, amiben a közösség döntése ért célba? Nem. Naugye. És én nem asszisztálok ehhez, csak egyedül szart se érek ezzel a sok birka között.
  • Szefmester #3
    Szomorú hogy a társadalom egyáltalán hagyja élni az ilyen tehetségű egyedeket. itt látszik meg hogy a természetes szelekciót az emberi társadalom már kizárta. Az életképtelen, és a közösség számára haszontalan egyedeket is életben tartjuk különféle morális okokra hivatkozva...
    Pár ilyen természet torz teremtményét pedig hatalomra juttatja a közösség és akkor megszületnek a korruptak, a politikusok, a moderátorok... a lelkes amatőröknél is rosszabb írók... mi pedig asszisztálunk ehhez. Sajnos...
  • resystance #2
    Egyre többen kezdenek rájönni, hogy mekkora inkompetencia uralkodik itt az SG-n. :D
    És ezen az se segít, hogy egyik nap egy hír a főoldal közepén van balra, másnap alul van jobbra....
  • Zero 7th #1
    Egészen biztos vagyok benne, hogy ez a "játék" összesen ez a videó.

    Csak úgy Tibi általános tájékozottságából kiindulva.