Ötvös Tibor

Nem telik unalmasan a március sem

Holnap érkeznek meg február hó azon alkotásai, melyek bizonyára sok PC-s játékos számára a kötelezően beszerzendő játékok közé tartoznak (Thief, Castlevania vagy éppen a Renegade-X), ám sietniük kell a végigjátszással, hiszen márciusban is lesz pár izgalmas cím.

A hónap legjobban várt játéka 7-én érkezik. A South Park: The Stick of Truth nagyon úgy tűnik, hogy először lesz képes a monitorokra átültetni azt a képi világot illetve humort, mely miatt olyan sikeres a sorozat. Azt érdemes újra kiemelni, hogy a program a Fekete Péntek trilógiához kapcsolódik, így érdemes lesz megnézni előtte a sorozat aktuális részeit.

11-én mutatkozik be a Daedalic Entertainment következő kalandjátéka, az 1954: Alcatraz, melynek főszereplője egy elítélt, akit 40 évre zártak be a leghíresebb börtönbe. A fegyveres rablást elkövető Joe azonban megpróbál kiszökni onnan, hiszen feleségét, Christinet a gengszter Mickey zaklatja a zsákmány miatt. Érdekesnek tűnik, ráadásul a megszokott rajzolt grafikát alkalmazza. Várjuk.



13-án egy újabb nagy blockbuster, a Titanfall lesz feltelepíthető a gépünkre és ezzel a projekttel be is mutatkozik a korábban az Infinity Wardot vezető csapat, a Respawn Entertainment. A sci-fi-FPS látványosnak tűnik és ha minden ígéretüket valóra váltják a fejlesztők, akkor az EA sikerrel zárja le az Activisionnal kapcsolatos harcát.

14-én a korábbi THQ két franchise-za kap olyan csomagot, mely a rajongók számára kihagyhatatlannak tűnik. A Darksiders Collection és a Red Faction Collection is tartalmazza az összes megjelent részt és a DLC-k többségét is. Elméletileg holnap kellett volna, hogy megjelenjen, ám végül március 21-re csúszott át a Yaiba: Ninja Gaiden Z PC-s premierje, mely egyébként ezzel a mellékággal mutatkozik be számítógépeken.

Március 25-én érkezik a Deus Ex: The Fall, mely eddig csak mobilokon és táblagépeken volt elérhető. A "cyberpunk világban játszódó lopakodós RPG" (ez a hivatalos meghatározása) hőse az egykori SAS katona, Ben Saxon, a történet pedig a 2011-es regény, a Deus Ex: Icarus Effect folytatása. Ám ezen a napon van egy "fontosabb" premier is, jelesül a Diablo 3: Reaper of Souls, melyben számos új elem mellett egy hatodik karakterosztályt is kapunk.



A Warhammer 40k: Storm of Vengeance 27-én lát napvilágot és bár érdekesnek tűnik az alapötlet (100 katonánkkal kell megvédeni a bolygót, nincs utánpótlás), a fejlesztést azonban az az Eutechynx végezte, akik a tavalyi év legrosszabbját, a Ride to Hell: Redemptiont is összehozták. 31-én pedig megjelenik az Age of Wonders 3, melyet szintén viszonylag sok rajongó vár már tűkön ülve.

A listából kimaradt a The Walking Dead: Season Two - Episode 2: A House Divided, mely biztosan márciusban jön, ám a csapat még nem adott ki hivatalos megjelenési dátumot, így csak megemlítjük. Áprilisban sem lesz időnk pihenni, hiszen jelen állás szerint rögtön négy blockbuster is megjelenik (Batman: Arkham Origins Blackgate, Lego The Hobbit, Daylight és The Elder Scrolls Online).

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • dieselG #8
    Nagyon felkészült a cikkírónk.
  • Yagami #7
    Hol a Dark Souls 2? Mintha lemaradt volna...
  • dieselG #6
    27-én jön a Carmageddon: Reincarnation korai változata.
  • paby88 #5
    Hát remélem a 40k-t nem basszák el...
  • a.carkey #4
    A South Park gyenge? :D

    http://www.youtube.com/watch?v=7yP35-V042c
  • Gery13 #3
    aow 3 jöhet
  • Pityu83 #2
    Hát szokásos gyenge felhozatal,miért nem tudnak ki adni valami jó játékot,azokat húzzák halasztják hónapokig.
  • Ender Wiggin #1
    ha az lett volna a nagy hír, hogy jön végre az Adam Jensen-es Deus Ex-folytatás, akkor még csak na. de így, a felsoroltakért én be nem kapcsolnám a gépet...de még áprilisban sem.