Ötvös Tibor

Újabb per elé néz a Rockstar

A Maffiózófeleségek sztárja, Karen Gravano 40 millió dollárra perli a Rockstart.

Újabb kellemetlen tárgyalássorozat elé nézhet a Rockstar a Grand Theft Auto 5 kapcsán. Ezúttal a Maffiózófeleségek (eredeti címe: Mob Wives) sztárja, Karen Gravano követel 40 millió dolláros kártérítést a csapattól, mivel véleménye szerint engedély nélkül használták fel az ő élettörténetét és alakját. A GTA 5 egyik küldetésében, mely a Burial nevet viseli felbukkan egy karakter, név szerint Antonia Bottino, akinek apja egyik vezetője volt a Gambetti családnak, akiket végül ő juttatott rács mögé.

Ez egyébként valóban megegyezik Gravano sztorijával, akinek édesapja, Sammy Gravano fontos tagja volt a Gambino családnak, majd végül segített a hatóságoknak a maffiózók rács mögé küldésében. A színésznő nyilatkozatában felhívja a figyelmet arra, hogy hamarosan megjelenik az önéletrajzi könyve és "meg is állapodhattak volna vele a karakter és a történet szerepeltetéséről".


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #3
    és eszerenit az agyhalott szerint 40 millió reális követelés? büszkének kéne lennie, hogy szerepelt egy játékban...
  • tomazin #2
    a.carkey:
    +1

    de valahogy el kell adni a könyvét
  • a.carkey #1
    Beperelek minden hasonló trash vígjátékot, rajzfilmet, bármit, amiben van egy fing, mert a benne szereplő fingok hangja és főleg a szaga tökéletesen megegyezik az enyémmel több adag hagymásbab elfogyasztása után.