Ötvös Tibor

Elbukott a Pantheon: Rise of the Fallen kampánya

Kudarccal zárult az Everquest egykori dizájnerének Kickstarter kampánya.

Az év egyik első híre volt, hogy az egykoron az Everquesten is dolgozó, majd a saját csapatának megalapítása után a Vanguard: Saga of Heroes címet kapott alkotásával hatalmasat buktázó Brad McQuaid újra megpróbálja a saját útját járni és ehhez a Kickstarteren gyűjt adományokat. A Pantheon: Rise of the Fallen azonban nem teljesítette az elvárt szintet és a kért 800 ezer dollárból 460.657 dollárt szedtek csak össze.

McQuaid szerint ennek három oka is volt. Elsőnek az adakozók nem szeretnek olyan projektekbe pénzt ölni, melyek 3 év feletti fejlesztési idővel bírnak (ennek mondjuk rögtön ellenpéldája a Star Citizen). Második ok a bukásra az, hogy nem adtak elég információt magáról a projektről és ez bizony így is van. Végül pedig nem adtak semmi extrát a Kickstarteren adományozóknak a pénzért cserébe.

Aki járt már az oldalon az tudja, hogy szinte minden esetben valami kis extrát adnak a játék mellé, például plusz skineket vagy ilyesmi. Itt azonban ez teljes mértékben elmaradt. Brad McQuaid szerint azonban tanultak a hibákból és újra nekiugranak a projektnek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • a.carkey #1
    KAMPÁNYA

    Ha már ...

    Javítsátok.