Ötvös Tibor

Csalódott a Ubisoft az Assassin's Creed 4 eladásai miatt

A Ubisoft nyilvánosságra hozta a harmadik negyedéves üzleti jelentését.

Ebből kiderül, hogy a Watch Dogs idén április és június között biztosan megjelenik, tehát a korábban olvasott hírek csak pletykának minősültek. Ami azonban ennél is érdekesebb az az Assassin's Creed 4: Black Flag eladási mutatói. A játék 10 millió példányos eladásnál tart, ami 2 milliós elmaradást jelent a harmadik epizód hasonló időszaki eredményéhez képest. A kiadó bizakodik, terveik szerint márciusban elérik a 12 milliót.

Teljesítette az elvárásokat a Just Dance 2014, mely 6 milliónál tart. Igaz ez is 2 millióval kevesebb az előző rész teljesítményénél, ám továbbra is piacvezető a maga műfajában. A Rocksmith 2014 azonban egyértelmű bukás, nem érte el az 1 milliós eladásokat. Ennek fényében nem is meglepő, hogy a Ubisoft 709.5 millió dollárral gyengébb eredményeket produkált, mint az előző év hasonló időszakában.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • koschwarz #14
    Őszintén szólva nekem már a Brotherhood és a Revelations is rezegtette a lécet. A korábbi részek karakterei, illetve a történet potenciális folytatása miatt bevállaltam őket, de bevallom, egyáltalán nem tetszik az irány, amerre az egész AC széria halad. Még konkrétan arra nem vitt rá a lélek, hogy a 3. részt megvegyem, nemhogy a 4-et. Pedig tényleg szeret(t)em a sorozatot, nekem már a sokak által szidott ("repetitív") első rész is eleve nagyon bejött, imádtam, legfőképpen a kereszteslovagos időszak miatt.

    Teljesen természetes, elismerem, hogy a sikert látva a kiadó ontani akarja magából a következő részeket, de engem speciel elkedvtelenített a sorozattól a két "kiegészítő" rész, a Brotherhood és a Revelations.

    Szóval hiába tűnik zseniálisnak a 4. rész, meg kalózos, meg minden, ahhoz túl kéne jutnom a 3-on, amire egyszerűen (még) nincs kedvem.
  • vax #13
    Ja és elfogad más is csak nem fut. Sajnos. Amikor már fullba instalálta magát ami egy nap azután derül ki. Na ez a gond. A support ez nem mondja, hanem minden mással ködösít.
  • vax #12
    Nem szóllak le. A probléma, hogy support sok-sok "baromságot" mondott. Szedd let, telepítsd újra (egy nap, főleg a három új patch miatt). Nem jó a graf driver. Könyörgöm kb. 150 játék simán tökéletesen megy akkor mi a gond? Egyszerűen a pc-s verziót bénán portolták. Sajnos. Nem szidom őket hiszen az összes korábbi rész megvan és szeretem. Pont azért haragudtam rájuk mert egy csomó idő elment és nem lehetett használni a programot. Engem nem zavart 1T C drive. De aki SSD rak be 60-120 Gb-al annak azért gond lesz ez főleg, hogy tobb progjamjuk ilyen "dilinyos" a másolás védelem miatt.
  • mindero #11
    Nekem nagyon tetszett, kegyetlen jó hangulata volt. Bár ez már tényleg nem a Desmondos AC, de a 3. után talán nem is baj...
  • heist #10
    Túl sok már itt a pénz.
  • xido #9
    Most le fogsz szólni,hogy 21.század meg ilyenek,de a legnagyobb installálási problémám az legyen az életben,hogy a gonosz program a főmeghajtót hajlandó csak elfoglalni..
    Ez csak mondvacsinált ürügy,hogy valamire foghassuk az adott program/kiadó gyűlölését..
  • vax #8
    Nem csodálom. A Pc-s verzió elég elgányolt lett. Itt nem maga a program kinézetére, játékmenetére gondolok elsősorban, hanem az installási problémák, kompatibilitási problémák stb. Ez volt Black List-el is. Ubisot U-play rendszere egy rakás ....... . Az eredeti egyik se ment sajnos. Illetve igen ha C drive-ra instaláltam. Ez 25 éve is gáz lett volna nem most. Többet soha nem vásárol Ubisoft terméket.
  • kissssss #7
    dugulj már el.
  • MerlinW #6
    Ezaaz! Köpködjetek! Fröcsögjön a nyááál! Remélem jobban érzitek magatokat:)
  • Fbn Lx #5
    igazából az ac egy olyan sorozat, aminek nem is szeretném, ha vége lenne.kurvanagy potenciál van benne, lényegesen több, mint egy call of dutyban. a 4. rész tényleg rókabőr volt, mert nem újították meg olyan szinten a sorozatot mint a 2. részben, vagy akár csak a 3.-ban. Attól függetlenül, hogy egyébként a 3.-at a leggyengébb résznek tartom, mégsem volt rókabőr. ha az ötödiket japánba viszik és adnak neki egy új ízt, akkor újra feltámasztható.