Ötvös Tibor

32 milliós eladással bír a Grand Theft Auto V

A Take-Two büszkén tette közzé az aktuális negyedévének pénzügyi jelentéseit, melynek legérdekesebb pontja természetesen a GTA V volt.

A hivatalos beszámoló szerint a Rockstar alkotása 32.5 millió példányban talált gazdára és lényegében ennek köszönheti a kiadó, hogy a tavalyi év hasonló időszakához képest közel ötszörös bevételre tett szert (1.86 milliárd dollár). Szintén nagy siker a GTA Online, melyet a GTA 5 játékosok 70 százaléka próbált ki.

Természetesen a többi alkotás is szépen fialt. Az NBA 2K14 lazán tönkreverte az NBA Live-ot a maga 5 milliós eladásával. Szintén megérte a befektetést a WWE 2K14 és a Borderlands 2 is. A mostani negyedévre is tartogat pár címet a Take-Two. Jön a GTA 5 sztori-DLC-je (és talán a PC-s port is), március 4-én a PC-exkluzív XCOM: Enemy Unknown: The Complete Edition valamint mától elérhető a Sid Meier's Civilization V: The Complete Edition. Év közepén várható a WWE 2K15 és az NBA 2K15, az Evolve és a BioShock Infinite: Burial at Sea – Episode 2 is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Skyline #4
    32millió...A pc ehhez hozzáadna 1 max 2 millát (ahogy a 4-nél is).... Kell még "racionális" ok?:)
    Ha kell majd nekik zsebpénz kidobják gyorsan portolva. De elöbb lesz nextgen ahol szintén bevételt komolyabb is produkálnának, nem csak a warezoldalak letöltési statisztikáinak élére kerülnek.:)
  • M0RN1NGST4R #3
    ha kell csússzon egy évet, de végezzenek rendes optimalizálást, mert a gta4 esetében az valami botrány volt. (igaz ez a konzolos változatokra is!!!)

    a gta 5 viszont konzolon nemcsak hogy szebb az elődjénél, de kevésbé hajlamos az akadásra is.
  • Zombee #2
    A GTA3 óta az összes rész legalább fél éves eltéréssel jelent meg.
  • lipovics #1
    Van valami racionális oka, hogy még mindig nincs pc port? Azt is vennék, mint a cukrot, de napról-napra csökken a leendő vásárlók száma.