Ötvös Tibor

Az első komolyabb PS4 hiba: ce-34878-0

Miközben az Xbox One kapcsán folyamatosan érkeztek a különböző látványos hibákról szóló reklamációk, a PS4 rajongói nem jeleztek túl nagy gondokat.

Ma azonban kiderült, hogy a Sony portáján sincs minden rendben. A PS4 fórumon ma azonban megjelent számos bejegyzés, melyek mindegyike egy ce-34878-0 hibakódról szól. A problémával szembesülő játékosok elmondása alapján a kód akkor lép be, ha be szeretnék tölteni a már korábban mentett játékállásukat. Ekkor megjelenik a felirat és egy 33 oldalas leírás hozzá, majd a mentett fájl eltűnik.

Egyesek szerint eddig semmi probléma nem volt, hetekig minden mentés-visszatöltés rendben zajlott, ám egy "mágikus napon beköszöntött a ce-34878-0 és azóta rendszeresen visszatérő vendég" - áll egy hozzászólásban. A Sony hivatalos közleményben jelentette be, hogy vették a bejelentéseket és türelmét kérik a rajongóknak, míg megkeresik a hiba okát.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Sippie #4
    és a szétmálló joystick?
  • sanyicks #3
    @Tinman: ja és ez mind előfordult úgy 1000-ből 2 embernél :DD
  • asgh #2
    A szokásos gyártási hibaszázalékot nem meghaladó eső hibás darabokat nem számolják a rendszer hibákhoz (az xbox esetében sem), azok a garanciális csere kategóriába esnek _minden_ új termék megjelenésekor.
  • Tinman #1
    "a PS4 rajongói nem jeleztek túl nagy gondokat"

    Tessék felébredni!

    Kezdődött azzal, hogy rengeteg PS4 borzalmasan hangos volt, aztán folytatódott azzal, hogy az új gépek bekapcsoltak, de képet nem adtak...