Ötvös Tibor

Leállt a következő Hitman játék fejlesztése?

A Hitman sorozat a mai napig milliós rajongótáborral bír, épp ezért volt érthetetlen, hogy az előző két epizód között olyan sok év kihagyás telt el.

Ám az Absolution végül bebizonyította, hogy a 47-es ügynök továbbra is jól tartja magát és bármikor bevethető - ha azt a megfelelő kalandban teszik. A program megjelenése után már lehetett hallani arról, hogy a Square Enix megadta az engedélyt a következő rész fejlesztésére, de hivatalos forrásból nem nagyon kaptunk erre megerősítést. Egyedül a Japánban bejegyzett Hitman: Guns & Souls név engedett arra következtetni, hogy folynak a munkálatok.

Ma azonban olyan hírek láttak napvilágot, hogy a kiadó leállíttatta a fejlesztési munkálatokat. A dolog Richard Knight dizájner Linked In profilján jelent meg, ahol a következő bejegyzés áll: Senior Designer – Hitman Project (Next-Gen Konzolok/Jelenlegi Generáció/PC) – Törölve. Azonban az IO kommunikációs igazgatója egy Twitter közleményben reagált a dologra és azt állította, hogy az egészből egy szó sem igaz. Szóval várjuk, igazából mi lesz a sorsa a következő Hitman alkotásnak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zero 7th #6
    Én ott kaptam hülyét az Absolutiontől, amikor felfogtam a lopakodás játékmechanikát. Hogy mindig a legidiótább módon viselkedve lehet észrevétlen maradni. A tömegben úgy vegyülök el, hogy forgok a tengelyem körül, mint a ringlispíl, mert akkor nincs ideje a rendőröknek megfigyelni az arcom. Egy adott térképen akkor vagyok a legnagyobb biztonságban elrejtőzve, ha olyan ruhában vagyok, ami a mapon SENKIN nincs. 100 rendőr közt nem egy rendőregyenruha rejt el, hanem egy rikító sárga csirkeruha. És érdemes egy épületben a beszélgető emberek közt vetődve ugrálni egyik foteltől a másikig, mert ez nem zavar senkit, ellenben ha meglát a másik hentesruhás ember akár egy pillanatra is, akkor riadóztat.

    Egyszerűen nem fogom fel... Ki volt az a baromarcú agyatlan seggfej, aki ezt így végigverte egy programozógárdán? Hogyan lehet valami ennyire szar? És hagyján, de ez a szar mennyi pénzből készült el..? Ez szerintem már nem lehetséges, hogy véletlen, ezt valaki tönkre akarta kúrni szándékosan. Nem vagyok hajlandó elhinni, hogy valaki ekkora befolyással, ilyen magasan egy cégben ENNYIRE hülye.

    És basszus a Hitman a kedvenc sorozatom volt. Minden részét, az elsőtől kezdve imádtam, többször végigjátszottam, észrevétlenül, rambózva, hülyéskedve. Egyik legviccesebb gamer élményem, a Gellért-szálló. Miután egyszer véletlenül egy rendőr mögött állva, fejét becélozva nem a garrottot, hanem a Desert Eagle .50-et rántottam elő, és a hullát nagy ívben repülve a szálló halljába küldtem, le kellett mészárolnom az egész biztonsági személyzetét a szállónak. Ezután már szabadon járhattam mindenfelé, a civilek megnyugodtak idővel. Na ekkor sikerült egy olyan jelenetet összehozni, hogy a kopasz, tetovált, kigyúrt boxeralsós csóka kergette a nyilván meleg rózsaszín tangafürdőruhás barátját keresztül a puccos szálló hallján és éttermén, egy nagyon kis kaliberű pisztollyal időnként beledurrantva a másik seggébe.

    Az Absolution-t meg szerintem soha nem fogom végigjátszani. Kb az ötödik mapon sok lett.

    Remélem kibasztak azóta minden felelőst, és a következő rész használható lesz...
  • xrm #5
    Ha a folytatás is az absolution-re hajaz,akkor nem is baj,ha befejezik. Az elődöket ,főleg a blood money-t többször is szórakozásból elővettem,ezt egyszer végigszenvedtem,és többet valószínű nem kerül fel a gépre. Pedig anno nagyon vártam. Ezt ,meg a Death to Spies 3-at. Ebből egy gyenge fos lett, a DTS3 meg meg sem jelent
  • CairoJack #4
    Fresh Duke
    Szerintem így jársz jobban.
  • Fresh Duke #3
    A 2 és a 4 nagyon jó volt. (Nekem a 2 az örök kedvenc.) Az 5-tel nem játszottam, de azok alapján, amit olvastam róla, és a videók alapján, amit láttam, nem valószínű, hogy valaha is kipróbálom.
  • CairoJack #2
    Persze nem azt mondom, 1-2 jó poén ebben is volt, pl a latex ruhás apácák, de összességében egy borzalmas játék lett.
  • CairoJack #1
    Amekkora hulladék volt az Absolution, pont nem érdekel, hogy lesz-e folytatás.
    A H2 baromi jó volt, a 3 kicsit uncs, a 4 maga volt A tökéletes játék, erre az 5 olyan okádék lett, hogy egy életre elment tőle a kedvem.