Ötvös Tibor

Számos rallyval készül a Codemasters 2014-re

A Codemasters már eddig is kiemelt helyet foglalt el minden autóverseny-rajongó szívében, de idén még nagyobb sebességbe kapcsolnak a fejlesztők.

Egy ma megjelent Twitter-bejegyzésben a Rallycameraman nevet viselő Codemasters alkalmazott arról csiripelt egy rajongói kérdésre válaszolván, hogy nem csupán egyetlen DiRT/rallys alkotás van készülőben a stúdiónál. Azt, hogy egészen pontosan mire is gondolt az úriember nem fejtette ki, de a legtöbben azt a következtetést vonták le, hogy több DiRT rész van készülőben, mellette pedig másik franchise is folytatást kaphat.

Az éves váltakozásokat tekintve a kiadónál az idei esztendő elméletileg a DiRT éve, hiszen tavaly a GRID kapott új bejegyzést, így biztos előbbi folytatódik. Kérdés, hogy a több projekt is ezen címhez kapcsolódik vagy más rally-programok is készülnek. Mindenesetre a 2014-es évben sem lesz hiány autóversenyből, hiszen az F1 széria biztosan új résszel gazdagodik és a jelek szerint a DiRT is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #1
    Milyen rally? A DiRT széria szánalmas, csak meglovagol egy idióta divatot. a Showdown-nak még ennyi köze sincs valósághoz, a rally világához. a GRiD-et is elszarták, az F1 játékaik nevetséges fizikájáról nem is beszélve...