Ötvös Tibor

DRM-hiba miatt omlott össze a Killer Instinct bajnokság


Miközben mindenki arról beszélt a következő generációs gépeket gyártó cégek közül, hogy mennyire nem okoz majd gondot semmilyen DRM-rendszer, addig ma két ember számára igen kemény leckét adott az új szisztéma.

Történt ugyanis, hogy a Rico Suave és a DesDinova91 nevet viselő játékosok gőzerővel verekedtek egymás ellen, ahogy azt kell, ám egyszer csak a játék kidobta őket az Xbox One menüjébe és feltette a következő kérdést: "Öné a játék vagy alkalmazás? Ha lemezről futtatja, helyezze be, ha nincs lemez, ellenőrizze Xbox Live csatlakozását. Ha nincs joga a játékhoz, szerezze be azt a Store-ból."


Az egészben az a legbosszantóbb, hogy mindez egy élőben, a Twitch TV-n bajnokságán történt meg, a Defend the School rendezvényen. Ráadásul ha akár csak a Killer Instinct mérkőzések közben a Pause gombra nyomunk, akkor bizony a másik fél meg is nyeri a küzdelmet. Itt is ez történt, hiszen bár kidobta a gép a játékosokat, de ez a "hazai" indián vesztét is jelentette. Végül pedig mindkét kiesett a bajnokságból, mely egyben kvalifikációt is jelentett a Defend The North nevet kapott New York-i profi rendezvényre is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • KopaszIsten #1
    Pereljenek! ;)