Ötvös Tibor

Napi 111.111 Xbox One fogy

A Microsoft hivatalos közleményben tudatta, hogy a megjelenés óta eltelt 18 nap alatt 2 millió Xbox One fogyott el a boltokból.

A november 22-i hivatalos start óta kereken 2 millió Xbox One konzol fogyott a Microsoft közleménye szerint. Ez annyit jelent, hogy minden egyes nap 111.111 darabot értékesítettek a boltok az eddig elérhető területeken. A felhasználók eddig 83 millió órát töltöttek a gép mellett hol valamivel játszva hol pedig TV-t nézve a gépen. Azonban nem teljesen pozitívak a játékosi visszajelzések, hiszen a korábbi gondok mellett most újabb érdekességre derült fény.

Az Xbox One 500 GB-os merevlemezzel rendelkezik, ám több beszámoló is arról szól, hogy a bekapcsolás utáni kihagyhatatlan telepítések, frissítések hatására a rendszer 100 GB-ot le is foglal. Valamint sokan kiakadtak a gyatra Battlefield 4 port kapcsán is, ám itt a Microsoft nagyon gálánsnak bizonyult és minden elégedetlen vásárló számára visszatéríti a játék teljes vételárát.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Gauge #3
    Hmm, akkor te nem játszottál BF3-mal...
  • Skyline #2
    COD klón? Akkor valahogy mocskosul nem is játszottál te vele...:D
  • Gauge #1
    A BF4 sajnos nem csak Xbox one lett gyatra... PC is sem éri el a BF3 hangulatát + hemzseg a hibáktol. Ez gyarkolatilag egy sima COD klón.