Ötvös Tibor

SNES-szappan a megszállott játékosoknak

Egy megszállott játékos mindent megvesz, ami a játékvilággal kapcsolatos.

Legalábbis erre a sztereotípiára építi fel legújabb projektjét a Firebox nevet viselő netes oldal, mely piacra dobta legújabb szappanját. Ezek azonban nem a hagyományos formában láttak napvilágot, hanem a SNES és GameBoy cartridgeok tökéletes replikájaként.



A kártyák színe, a játék fotói, de még a SNES bemeneti nyílása által okozott kopásnyomok is a helyén vannak, minden adott a tökéletes élményhez. A GameBoy utánzatok pedig a rajongók által ismert műanyag tokot is megkapják. Jelen pillanatban a The Legend of Zelda: A Link to the Past, a Super Mario Kart, a Donkey Kong Country és a Street Fighter II Turbo érhető el és nagy sikernek bizonyult a vállalkozás. Aki kedvet kapott a vásárláshoz itt szólíthatja magához legújabb fürdőszoba-kellékét.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • SzikraHuszár #1
    Jó, SNES kaziról van szó, a linken SNES kazik is vannak, de akkor ide miért Game Boyos kazetta van? Mondjuk nem gáz, az SNES-emhez van átalakító kazetta. De akkor sem logikus a képválasztás :D.
    Mondjuk a cím sem. Egy SNES-szappan eltartana jó pár évig, hiszen maga a Super Nintendo Entertainment System elég nagy :D