Ötvös Tibor

Decemberi ajánló

December lesz az a hónap, amikor a PC-s játékosok behozhatják lemaradásukat játékok terén, hiszen alig jelenik majd meg újdonság.

Azt hiszem nyugodtan kijelenthetjük, hogy 2013 utolsó hónapja lesz a PC-s tábor számára minden idők egyik leggyengébb időszaka, hiszen a hivatalos, bejelentett megjelenési dátummal rendelkező címek mind kiegészítők, a többit pedig a Telltale Games szolgáltatja. De lássuk az egyetlen címet, ami "újdonság". December 5-től lesz elérhető a klasszikus Speedball 2 HD-remakeje, mely azonban valószínű nem sok vizet zavar majd.

A ma friss trailerrel jelentkező Batman: Arkham Origins Initiation a sikeres játékot egészíti ki egy új sztorivonallal, melynek az ifjú Bruce Wayne lesz a főszereplője. A csomag holnaptól tölthető lesz. 12-én pedig jön a Total War: Rome 2 - Caesar in Gaul, mely három népcsoporttal egészíti ki a sikeres stratégiai játékot. A végére pedig álljon itt a Telltale Games kettő, hivatalos megjelenési dátummal nem rendelkező alkotása, melyek egyértelműen a hónap kedvencei lesznek majd.



A The Walking Dead: Season Two - All That Remains a kiadó mai közleménye alapján pár nap múlva megjelenik és Clementine irányítását vehetjük át, de visszatér Omid is. A The Wolf Among Us: Smoke and Mirrors szintén ebben a hónapban jelenik meg, bár azt is hozzá kell tenni, hogy meglepően nagy a csend a sorozat körül. Elég sok pletyka jelenik meg a csapatról, hogy mely franchise lesz a következő (Trónok harca vagy Star Wars), ám Bigby nyomozásának folytatásáról nem hallani. Így még az sem elképzelhetetlen, hogy januárban tér csak vissza a "mesevilág" és így váltakozva jönnek majd a The Wolf Among Us és The Walking Dead Season Two epizódok.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • narumon #1
    Lemaradást behozni? Ahhoz kellettek volna játékmegjelenések az évben. Sajnos egyre szarabb a PC piac, akit nem érdekelnek a lövöldék az hoppon marad...