Ötvös Tibor

Közeledik a Fallout 4 bejelentés?

Decemberben leleplezik a Fallout negyedik részét?

Egy új weboldalt indított el a ZeniMax Media Inc, a Bethesda és ezzel együtt a Fallout jogok birtokosa. A The Survivor 2299 honlapon egy morze-jelet találunk, mely egy dátumot rejt: 2013. december 11. Ezen a napon rendezik meg a Spike TV szokásos VGA Awards díjátadóját és itt szoktak történni nagy leleplezések is. A rajongók és a szakma szerint is a Bethesda is erre készül.

A Fallout negyedik részéről már sokszor lehetett hallani, de hivatalosan még nem támasztották alá, hogy készül vagy sem. Most azonban a rajongók szerint végre hivatalosan is leleplezik a programot, mely a dátum alapján 19 évvel a New Vegas eseményei után játszódik. Ezt támasztja alá egyébként egy fájl is, mely a Fallout.js szkript is, ami azonban üres.

A Reddit szerint azonban az egész átverés, mivel a Bethesda korábban a CorporateDomains használatával jegyezte be a honlapokat, a mostanit azonban a GoDaddy-vel lőtték fel. Valamint az IP-cím is Lengyelországban lett bejegyeztetve és nem Washingtonban, ahol a csapat bázisa található.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • netrunner #3
    én a wasteland 2-t jobban várom...
  • a_n_d_r_e_w #2
    Epp' melyiknap tettem fel a kerdest, hogy miazhogy 3 eve nincs uj fallout...
  • Bren X #1
    Gyühetne má'!
    Tuti másfél évet kell még rá várni. :-)