Ötvös Tibor

Nem számítanak a Call of Duty: Ghosts kritikái?


Elemzők szerint nem számítanak a Call of Duty vagy Battlefield kritikák.

A Call of Duty sorozat a Modern Warfare 2 óta csökkenő kritikusi átlagokkal rendelkezik, ám az eladások közben folyamatosan újabb és újabb rekordokat döntöttek meg. Éppen ezért a Cowen & Company vezető elemzője, Doug Creutz szerint most is teljesen mindegy, mennyire osztotta meg a kritikusokat és a játékosokat is a Ghosts, a cím várhatóan ismét kimagaslóan teljesít majd.


"Szerintem a Call of Duty egy olyan emblematikus franchise lett, ami valamilyen úton-módon immúnissá vált a kritikákra. A CoD olyan, mint az EA-féle Madden széria, ami évek óta tartja az eladásait, miközben a minősége folyamatosan csökken, jelenleg 78 százalék az átlaga."

Azonban jövőre már nem lesz olyan könnyű dolga a sorozatnak, mint eddig, hiszen érkeznek a next-gen FPS-ek a Titanfall és a Destiny képében, melyek feladhatják a leckét az Activision számára.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Dodo55 #4
    Eleve hülyeség, hogy nextgen. Az új konzolok középkategóriás PC-knek felelnek meg hardware-esen.

    Vagy inkább úgy mondom, hogy hülyeség a jelenlegi konzolpiac alapján meghatározni a generációkat, mert a PC platform már jó ideje fényévekkel előrébb jár. Nem véletlenül mondogatják azt sem, hogy valószínűleg ez az utolsó konzolgeneráció, technikailag egyszerűen már nincs értelmük. A vásárlói kör más kérdés, de az értelmesebbek közülük is be fogják látni ezt, a butákra meg nem szabad hosszútávon alapozni, igaz ez most egy ilyen időszak, hogy nekik is tele a zsebük, de ez egy abnormális állapot ami nem fog sokáig fentmaradni.

    Nem túl szilárd érv az sem, hogy X évre le van a gond a fejlesztéssel, mert egy értelmesen összerakott PC is elég sokáig húzza már manapság (Intel vonalon pl. rettenetes erőtartalék van a procikban, egy régi Core 2 Quad is majdnem mindenre elég még), max a VGA-t kell cserélni pár év után, de ezt kompenzálja a folyamatosan növekvő (már most bőven a "nextgen" konzolok határait átlépő) grafikai szint.
  • KRTuning #3
    Honnan is ismerős ez? Hja igen. Alma.
  • zola2000 #2
    Az ilyen játékoknál az a lényeg, hogy kb maradjon a megszokott multi, valami alibi új egyjátékos történettel (hogy újra el lehessen adni a játékot) a többi nem számít.
  • kissssss #1
    "hiszen érkeznek a next-gen FPS-ek a Titanfall és a Destiny képében"

    porba hull ezeknek is a feje.... csak a csordaszellem számít és semmi más.