Ötvös Tibor

Az elveszett GTA Online karakterek nem szerezhetők vissza

A GTA Online indulása cseppet sem volt zökkenőmentesnek mondható és bár a javítás már megjelent, de az elveszett karaktereinket már nem kapjuk vissza.

A Grand Theft Auto Online elég komoly hibáktól hemzsegett, miután elindította a Rockstar. Kapcsolódási problémák, eltűnő fegyverek, autók illetve karakterek tették problémássá a játékosok életét. Éppen ezért az október 1-i megjelenés után a csapat le is állította a szervereket egy átmeneti időre, majd múlt pénteken újraindították azokat.

Klikk ide!
Klikk a képre a nagyobb változathoz
A Rockstar közleménye szerint a hibákat kijavították és most már nem lehet semmi gond. Ezen felül 500 ezer GTA-dollárt is adtak minden játékosnak, aki a hónap folyamán fellépett valamely szerverre. Ezt mintegy kártérítésnek szánják, hiszen az már az újraindításkor kiderült: ami elveszett nem tér vissza. Ez annyit jelent, hogy aki a program hibája miatt elvesztette kedvenc karakterét vagy az autóját, az ezeket már nem szerezheti vissza.

"Azoknak, akik az elveszett karaktereikről vagy a besorolásukat sajnálattal kell elárulnom, hogy már nem szerezhetők vissza. Azonban azt gondoljuk (pontosabban reméljük), hogy a felajánlott pénz segíti a talpra állást és azt, hogy új életet kezdjenek Los Santos területén."

Érdekes, hogy a rajongók viszonylag higgadtan fogadták a leállásokat és a továbbra is jelentkező bejelentkezési gondok miatt sem akadtak ki túlságosan. Ez valószínű annak is köszönhető, hogy a GTA Online kimondottan jól sikerült, bár magában a programban is akadnak hiányosságok.

Ilyen például a ko-op rablások jelenlegi hiánya, mely egyébként a legnagyobb potenciált jelentené a játékban. De szintén furcsa, hogy a jobb autókat nem tudjuk a saját kedvünk szerint alakítani és amint kilépünk, eltűnnek. Ennek ellenére a GTA Online hosszú időt élhet meg és reméljük egyszer PC-n is elérhető lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • GyaxyBoy #1
    Nekem singlében is eltünt egy autóm. Nem az alap fehér, hanem szereztem egy másikat, ráköltöttem kb 5k és betettem a garázsba.
    Játék folyamán, mikor Micheallel kellett lennem és vissza mentem Frankhez (hogy azzal legyek) csak a fehér kocsim maradt meg. Nem is láttam a játékban a sajátomat. :( Így nem sok értelme van tuningolni és szórakozni ezzel.