Ötvös Tibor

Hét Guiness Rekordot döntött meg a GTA 5

Több rekordot is beállított a Grand Theft Auto 5, egészen pontosan hetet.

A Guiness Rekordok könyvében már számos ponton szerepel a Rockstar sorozata, ám most újabb hét helyen vette át a vezető helyet. Craig Glenday, a Guiness World Records főszerkesztője elárulta, hogy a könyv legújabb kiadásában több rekord vezető helyén is a Grand Theft Auto 5 áll majd.

A kategóriák között szerepelnek: 24 óra alatt legtöbb példányban értékesített videojáték; 24 óra alatt legtöbb példányban értékesített akció-kaland játék; Az 1 milliárd dolláros bevételt leggyorsabban elért szórakoztatóipari termék; Az 1 milliárd dolláros bevételt leggyorsabban elérő videojáték; A legtöbb megnézést produkáló akció-kaland játék trailer.

A teljes lista itt tekinthető meg. Mellette a Rockstar elárulta, hogy a GTA Online játékosok 500 ezer, a játékban felhasználható dollárt kapnak, ha megfelelnek bizonyos követelményeknek. Ezek között szerepel, hogy fel kell telepíteni a jövő héten megjelenő, 1.04-es javítást a GTA 5-höz illetve az Online résszel október hónapban játszani kell valamennyit.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Narxis #2
    Mert senki nem tudja azt ellenőrizni, hogy hányszor gondolsz magadra. A hányszor nyúlsz magadhoz viszont már ellenőrizhető ha vállalod. :)
  • Co1e #1
    ez elég nagy hülyeség... minden egyes fikcsörére lehetne kitalálni rekordot XD
    én pl a legtöbbet magamra gondoló ember vagyok.. és akkor most miért nem kerülök be?XD