Ötvös Tibor

Öt órás kalandot nyújt az Assassin's Creed 4 modern kora

Az Assassin's Creed 4: Black Flag modern korába már kaphattunk bepillantást, ám ma a UbiBlogon újabb információk jelentek meg a programmal kapcsolatban.

"Összességében, ha mindent meg akarunk tenni a napjainkban játszódó részekben - mindent megtalálni, feltörni minden gépet, bejutni minden szobába - az olyan 3-5 órát ölel fel" - árulta el Ashraf Ismail, a játék direktora. "A fő vonalon, amit mindenképpen el kell végezni, az 20-25 perc. Az Animust a sztori során 5 alkalommal hagyjuk el és minden esetben 3-.5 perces feladatot kapunk."

Ezekben a részekben a történet fontosabb szálait is felgöngyölíthetjük, így érdemes az ajánlottnál több időt tölteni az Animuson kívül. Itt kaphatunk ugyanis választ arra, hogy az Abstergo - és így a Templomosok is - miért érdeklődnek ennyire Edward Kenway iránt és hogy mi történt Desmonddal a harmadik epizód után.

Az Assassin's Creed 4: Black Flag november 19-én jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #2
    Gondolom, nem ismered az Assassin's Creed szériát. A modernkori szál időtartamban csak kis része az egésznek, a kalózos rész nyilván tovább tart valamivel...
  • KopaszIsten #1
    Ez nagyon kevés játékidőnek tűnik számomra.