Gyurkity Péter

Több színben is lencsevégen az iPhone 5C

Több alkalommal is megjelentek képek az Apple állítólagos olcsóbb iPhone készülékéről, a legújabb felvételeken azonban több eltérő burkolat és egyéb érdekességek is kiszivárogtak.

A friss képek ezúttal a kínai iapps.im portálon bukkantak fel, ahonnan gyorsan el is távolították azokat. Nem kellett sokat várni azonban arra, hogy más internetes oldalak is átvegyék őket, így most teljes méretben vehetjük azokat közelebbről szemügyre.


Rögtön feltűnik, hogy az eddig látott fekete és fehér külső helyett több eltérő színben pompáznak az elkészült példányok. Az iPhone 5C eszerint (többek között) kék, zöld, illetve sárga színben is elérhető lesz majd, már amennyiben valódi, hiteles fényképekről van szó. Egyesek meg is jegyzik, hogy az 5C ezzel leginkább a Nokia Lumia 620 okostelefonra hasonlít, bár a képek alapján ettől valószínűleg némileg vékonyabb készülékeket vehetünk majd a kezünkbe. A vélemények egyelőre pozitívak, a műanyag külső talán nem rettenti majd el az érdeklődőket.


Néhány más felvételen az látható, hogy a telefonon megjelenő háttér alkalmazkodik a külső burkolat színéhez, ez pedig a tavalyi iPod nano példájára alapozna. Szemügyre vehetjük továbbá a csomag egyéb tartalmait, így például a kézikönyv borítóját, valamint a SIM-kártya eltávolítását megkönnyítő eszközt is, bár ezek hitelességét szintén óvatosan illik kezelni - igaz, az eddig megjelent felvételek többnyire egybevágnak, egymást megerősíteni látszanak.


A jól értesültek szerint a belső nagyjából a most is kapható iPhone 5-éhez fogható lesz, míg az iPhone 5S leginkább külsejét illetően hasonlít majd a közvetlen elődre, ujjlenyomat-olvasóval, gyorsabb chippel, jobb kamerával, valamint további színekkel javítva a kínálatot.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • M2 #8
    Szerintem félreértetted a "megy"-emet. Úgy értettem hogy csak ott fogják árulni, csak oda szállítják (a -ba ragból ez szerintem ki is derül).
  • zola2000 #7
    Ha csak Kínába megy a cucc, az miért baj? Az is pénz.

    De szerintem nem csak ott fog menni egy megfizethető iphone.
  • M2 #6
    Aztán jön a pofára esés, hogy csak Kínába megy a cucc (ugye lesz ott is egy külön keynote).
  • M0RN1NGST4R #5
    ajándék eredeti apple szappantartóval?! naná hogy kell!!!
  • Bren X #4
    Nekem semmi bajom sincs az ifonnal. Nem volt, nincs és nem is lesz. Vagyis nem is lehet vele bajom. :-) Ismerek pár elvetemült esetleg beképzelt személyt, akik bele vannak szerelmesedve az ifonjukba. Tipikus technikai-síkhülyék X-D.
  • Co1e #3
    volt iphoneom ...de túl sok a megkötés meg a gát.És igen..túlárazott műanyag... ráadásul most még rombolják a márkát is a fröccsöntött gagyival :D Jobs forog a sirjában h igy próbálnak meg részesedni a piacból xDDDD röhej az egész :D
  • DontKillMe #2
    "Nincs pénzed drága és szar telefonra? Vegyél olcsóbb és tényleg szar telefont, szintén tőlünk!"
  • csimmasz #1
    Barbie és Ken telefonok.
    Személy szerint nem tetszenek de lehet a fiatalok ráharapnak.