SG.hu

Pénzért fejleszthetünk SAP platformra

Közös fejlesztésre hívja partnereit új programjában az SAP. Ennek keretében a szoftvercég technológiai platformjaira fejleszthetnek a partnerek, és a felhő, a mobil, az adatbázis, a memória alapú számítástechnika területén elkészült alkalmazások piacra vitelében is segít az SAP.

A cég közleménye szerint a PartnerEdge program for Application Development éves díj ellenében érhető el. Ezért cserébe licencjogokat, szolgáltatásokat, innovációs csomagot kap a partner annak érdekében, hogy mihamarabb piacra tudja dobni az SAP technológiára épülő applikációit. A csomagot úgy tervezték, hogy támogassa az ügyfeleknél történő egyedi fejlesztést, mely gyakran az első lépés a sztenderd alkalmazás megszületése fele. A kész alkalmazások felkerülhetnek az SAP online boltjába, az SAP Store-ba.

"E program, meggyőződésem szerint számos helyi, kis céget segít abban, hogy egy jóval nagyobb piacra, akár a világpiacra tudjon betörni innovatív megoldásaival. Az SAP-nál hiszünk a közös innovációban, és a program jó példa erre"- mondta Stano Simunek, regionális partnermenedzser annak kapcsán, hogy a program a közel 200 céget számláló közép-kelet-európai partnerhálózat számára is nyitott. A szoftvercég világszerte 13 000 partnerrel rendelkezik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!