SG.hu

Kiszabadulós játékkal reklámoz az ASUS

A cég napjaink népszerű kiszabadulós játékai mintájára Szegeden elindította legújabb rendezvénysorozatát, ahol a játékosok csapatokba rendeződve, a legújabb ASUS notebookok és táblagépek használatával teljesíthették a Kód Küldetést.

A kiadott közlemény szerint a Kód Küldetés első állomása a www.akodkuldetes.hu oldalon érhető el, ahol kiderül az ASUS Szuperkabin pontos elérhetősége, mely augusztus 30-tól az ország 3 pontján, Budapesten, Pécsen, és Debrecenben várja a játékosokat. 2-3 vagy 4-5 fős csapatokat várnak a szervezők, a feladat: egy titkos kód megfejtésével 15 perc alatt kiszabadulni az ASUS Szuperkabin gömbsátorból. Az oldalon a helyszínek pontos koordinátáinak megfejtésén túl időpontot is lehet foglalni a Szuperkabinban való játékra, a küldetésre felkészítő Memóriajáték után.


A Memóriajátékot sikeresen teljesítők között ASUS VivoTab Smart tableteket sorsolnak ki a szervezők, akik pedig sikeresen kijutnak a helyszíneken az ASUS Szuperkabinból, azok között a fődíj, egy ASUS Transformer Book talál gazdára. A küldetés során nagy szerepet játszanak az ASUS eszközök, melyeket a helyszínen ki is lehet próbálni. A szervezők a nagyobb értékű ajándékok mellett azonnali helyszíni ajándékokkal is várják az érdeklődőket, lelkes játékosokat és kódfejtőket.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!