SG.hu

Tapipad került a Logitech vezeték nélküli billentyűzetére

A Logitech billentyűzetére egy beépített touchpadot rakott, amivel érintéssel vezérelhetünk általunk beállított dolgokat.

"Úgy alkottuk meg a Logitech TK820-t, hogy letisztult billentyűzetként magába foglaljon mindent, ami a számítógép irányításához és a navigáláshoz szükséges" - mondta Charlotte Johs, a Logitech nemzetközi márkaépítésért és PC alkatrészek fejlesztéséért felelős alelnöke. "A billentyűzet innovatív navigációs megoldást kínál: segítségével gépelhetünk, és érintésvezérléssel irányíthatjuk is számítógépünket." A vezeték nélküli Logitech TK820 billentyűzet ultra vékony, de a touchpad mérete jócskán nagyobb a laptopokon megszokottakénál. Használatával könnyedén és kényelmesen jelölhetünk ki elemeket, zoomolhatunk vagy lapozhatunk. A Logitech SetPoint szoftver letöltésével a touchpad 13 Windows 8 multi-touch gesztust támogat.


A sokat gépelőkre is gondoltak: az írás során fellépő nyomóerő egyenletesen oszlik el a billentyűk felszínén, így minden gombnyomás hangtalan, s még akkor is simának érződik, ha a billentyűk szélét találnánk el. A cég közleménye szerint a billentyűk lekerekített élei vezetik az ujjakat a használat során, így az írás gördülékenyen, gond nélkül folyhat akár órákon keresztül is. A szerkezet 2,4 GHz-es vezeték nélküli kapcsolatot kínál, egyesítve a vezetékes és a vezeték nélküli kapcsolatok előnyeit. A Logitech Wireless All-in-One Keyboard TK820 az Egyesült Államokban augusztustól vásárolható meg, Európában pedig szeptembertől lesz elérhető 99,99 dolláros javasolt kiskereskedelmi áron.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • god25 #1
    Nem értem, hogy miért nem érintős az egész billenytűzet? Már az SG is írt hasonlóról 2008-ban: Optimus Tactus