Gyurkity Péter

HTC One Max és Samsung Galaxy Golden

A HTC növelné vezető termékének méretét, míg a Samsung hazai pályán dobná piacra a korábban már megszellőztetett kihajtható telefont.

A HTC One Max közelgő megjelenéséről szóló hír eredetileg a brit O2 szolgáltató háza táján kiszivárgott dokumentumban látott napvilágot, most azonban Tajvanon bukkant fel néhány kép, amelyek alapján az ottani forrás további jellemzőket osztott meg a nagyvilággal. Eszerint az One Max egy 5,9 hüvelykes kijelzőre épül majd, amely 1080p felbontást támogat. Ehhez egy erősebb, 2,3 GHz-en futó Snapdragon 800 processzor, 3300 mAh-s akkumulátor, valamint 2 GB RAM és egy 16 GB-os belső tároló járulna, egy hátoldali UltraPixel szenzor, valamint egy 2,1 megapixeles elülső kamera kíséretében, dual-SIM kivitelben. A készüléket jelenleg Kínában tesztelik, a jól értesültek szerint a végleges változat az IFA alatt debütál majd, és lehetőségként merült fel, hogy az okostelefon az Android 5.0-ra támaszkodna.


A Galaxy család legújabb tagjáról a napokban már mi is írtunk, bár akkor még Galaxy Folder néven hivatkoztunk az érdekes kialakítású, kihajtható készülékre. A friss hírek szerint ez a példány Galaxy Golden néven jelenik majd meg, a korábban már említett hardveres jellemzőkkel. A 3,7 hüvelykes kijelzőt így T9-billentyűzettel párosítanák, ehhez egy másodlagos kijelző, Snapdragon 800 chip, valamint Android 4.2 társulna, két eltérő változatban.

A telefon a jelek szerint kizárólag Dél-Koreában jelenik majd meg, egyelőre nem sok esélyt látnak a további piacok bekapcsolására.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Angel5 #1
    mi a fasznak 2.4Ghz "meg 4mag" meg 2G RAM egy tetves telefonba???amit mindenki telefonálásra email fosbookra meg viber whatsapp-ra használ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????