Berta Sándor

A YouTube-on is közvetítik a wimbledoni meccseket

A videomegosztó oldalon bárki nyomon követheti a világ legismertebb teniszversenyét. Az élő közvetítések mellett interjúk és háttéranyagok is elérhetők lesznek.

A YouTube blogbejegyzésben jelentette be, hogy indul a hivatalos Wimbledon-csatorna. Ezzel a lépéssel a platform még inkább a televízióadók vetélytársává válik. A közvetített mérkőzéseket bárki ingyen tekintheti meg.


Üröm az örömben viszont, hogy az élő műsorok kizárólag az Amerikai Egyesült Államokban, Kanadában, Dél-Amerikában (Brazíliát kivéve), az Egyesült Királyságban, Belgiumban, Hollandiában, Cipruson és Új-Zélandon lesznek láthatók, míg az összefoglalókat csak az Egyesült Királyságban, az Amerikai Egyesült Államokban, Dél-Amerikában, Németországban, Ausztriában és Olaszországban lehet majd megtekinteni. Minden más tartalom globálisan látható lesz. A kínálatban a meccsek mellett szerepelni fognak interjúk, háttéranyagok, sajtókonferenciákról való tudósítások és a kulisszatitkokat bemutató felvételek is. Az új csatorna szponzora a Rolex lesz, amelynek hirdetései a stream alatt láthatók lesznek.

A TechCrunch arról számolt be, hogy a tenisz ugyanannyira népszerű a Google szolgáltatásait használók körében, mint a baseball. A jövőben pedig a streaming-ajánlat akár a táblagépeken és az okostelefonokon is elérhető lesz, ami hozzájárulhat a felhasználói tábor növekedéséhez. A Wimbledon-csatorna műsorán már most is megtekinthetők videók a sportolók edzéseiről, illetve a selejtezőkörök legfontosabb eseményeiről.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • mutyi #3
  Engem is mocskosul zavar,hogy semmit sem lehet ebben az országban kezdeni online,mert mi mindenből ki vagyunk hagyva. Ráadásul nem elég, hogy minden kisebb versenyt a digi sport közvetít, így esélytelen, hogy az ember teniszt nézzen.
  Na töltsétek le a Hotspot Shield nevű program free verzióját. Induláskor állítsd be ha kell, hogy USA. Utána a cikkben említett linkre kattintva már fogod látni azokat a linkeket is a Wimledon csatornán,amiket eddig nem és tudod nézni online a közvetítést több pálya közül választva. Én már nézem.
 • Molnibalage #2
  És pontosan hol van a livestream...? Az istennek sem találom...
 • Airbus A380 #1
  Máshol mérnem lehet nézni,,,,,, Ebbe mi a poén ?