SG.hu

Siófokon mutatja be UHD tévéjét a Samsung

A Samsung első és a piac legnagyobb Ultra HD felbontású (UHD) televízióját, a 216 cm-es képátlójú S9-et az Antenna Hungáriával közösen május 14-én mutatja be Magyarország legnagyobb médiaeseményén, a Media Hungary konferencián, Siófokon.

A digitalis átállás számos előnnyel jár a hazai médiafogyasztók számára. Ezeket mutatja be közös standján a Samsung és az Antenna Hungária, valamint egyúttal bepillantást is nyújtanak a televíziózás jövőjébe, az Ultra HD technológiával érkező Samsung S9 segítségével. A Samsung S9 UHD TV-nél a 85 hüvelykes képernyő ultra HD (3840x2160) felbontású képet tár a televíziónéző elé. Az újdonság kontrasztaránya hatalmas, így a feketék még mélyebbek, a fehérek pedig még tisztábbak. Emellett a Samsung saját konvertáló motorja úgy javítja fel a HD vagy full HD tartalmakat UHD felbontásra, hogy megtartja a kép részletgazdagságát, s így még valósághűbb képminőséget biztosít.


Sebestyén Péter, a Samsung Electronics Hungary alelnöke elmondta, hogy „a Samsung S9 UHD TV a forradalmian új One Connect Boxnak köszönhetően lesz folyamatosan megújítható. Ez a technológia, a Smart Evolution Kithez hasonlóan, mérföldkövet jelent a televíziózás világában, hiszen ezekkel az eszközökkel a jövőben piacra kerülő készülékek legmodernebb szoftveres és hardveres újításai egy parányi eszköz segítségével átültethetők. A One Connect Box által az UHD TV képes lesz alkalmazkodni a ma még formálódó UHD szabványokhoz (mint például a képtömörítési eljárás, új generációs HDMI csatlakozás, stb.), ötvözve a Smart Evolution Kit nyújtotta előnyöket is.”

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!