Gyurkity Péter

Képek az LG és a Motorola új fejlesztéseiről

Az már korábban kiszivárgott, hogy készül az első közös Google-Motorola telefon, míg az LG a következő Nexus változaton dolgozik, most pedig mindkét fejlesztésről képek jelentek meg.

Az @evleaks Twitter-lapján sorra futnak be az újabb és újabb információmorzsák a készülőben lévő okostelefonokról, így nem meglepő, hogy ezúttal is innen származnak az eddig nem látott képek. Egyik hírükben az első valóban közös Google-Motorola okostelefonról számolnak be, míg ezzel csaknem egy időben az LG újdonságát is megmutatják.


Azt már tavaly óta tudjuk, hogy a Motorola X Phone néven dolgozik új készülékén, amelynek részleteibe ezúttal már a keresőcég illetékesei is belekotyognak. Korábban felmerült, hogy egy 4,7 hüvelykes kijelzővel ellátott példány kapnánk az új Tegra 4 chippel megtámogatva, most viszont néhány képet is szemügyre vehetünk. Ezeken az látszik, hogy műanyag külsőre számíthatunk, gyári Android kezelőfelülettel, ami nem meglepő, hiszen gyakorlatilag a Google saját hardveréről van szó. 1080p felbontást ígérnek (a képeken látható példány viszont 720p felbontást kezel), ehhez 2 GB RAM és egy 32 GB-os belső tároló társul, az viszont nem világos, hogy a chipet az nVidia, illetve a Qualcomm szállítja-e majd. Az USA-ban már júliusban felbukkanhat az okostelefon, amely jelenleg a Ghost kódnév alatt fut.


Az LG a maga részéről - legalábbis a jól értesültek szerint - már a következő Nexus okostelefonon dolgozik, amelynek nevét és hardveres jellemzőit egyelőre nem ismerjük. Ezúttal az dél-koreai cég háza tájáról is kiszivárgott néhány kép, amelyen egy meglehetősen méretes, letisztult felületű készüléket láthatunk. Külsőre felfedezhető némi hasonlóság a Nexus 4-hez képest, ám az LG logó jól látható az előlapon, ami azt sejteti, hogy ez a példány mégsem lesz a Google-család tagja.

A másik lehetőség, hogy a képen látható fejlesztés az Optimus G utóda lesz, ám a megerősítésre még várnunk kell.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!