SG.hu

Közösségi alkalmazás egy weblap látogatóinak összekötésére

Olyan honlapok látogatóit köti össze egy magyar startup: a Brozie.com, melyeken nincs fórum vagy egyéb társalgási lehetőség.

A közlemény szerint az internetes kommunikáció megreformálása komoly feladatnak tűnhet, mégis egy egyszerű ötletről van szó, amely a weblapokat találkozási pontokká alakítja, lehetővé téve a látogatóknak, hogy beszélgethessenek egymással. Célja, hogy a netezők objektíven tájékozódhassanak és megoszthassák tapasztalataikat a weboldalakon kínált termékekről, szolgáltatásokról, hírekről. Ez a gyakorlatban számtalan formát ölthet. Így például online vásárlás tervezésekor, elolvashatja mások véleményeit, kedvenc együttesének megköszönheti a tegnapi fergeteges koncertet, vagy szakmai közösségekben beszélgethet. Véleményük szerint az így keletkezett információk hasznos kiegészítői, értékelései lehetnek a honlapok tartalmának.


Lehetőség van könyvjelzőink online tárolására, amelyeket így bárhonnan elérhetünk, illetve másokkal is megoszthatjuk és megtudhatjuk barátaink melyik oldalakat böngészik éppen és milyen üzeneteket hagytak azokon. A Brozie-n keresztül nézett honlap megjelenésében annyiban tér el a megszokott böngészéstől, hogy ennél a felhasználó egy felnyitható kommunikációs sávot is lát. A felhasználóknak sincs szükségük különféle programok telepítésére, nem kell regisztrálniuk, sem fizetniük a használatért. A szolgáltatás nem ró plusz terheket a weboldalak tulajdonosaira sem, ugyanis nincs szükség semmilyen kód integrálására, minden internetes oldalon automatikusan elérhető. Mindezek a gyors és gördülékeny használatot hivatottak elősegíteni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!