SG.hu

2,2 millió forint a Samsung okostévé csúcsmodellje

Hazánkban is boltokba került a Samsung 2013-as Smart TV kínálata. A belépő szintű 32F4500-as modell 129 900 Ft ajánlott bruttó végfelhasználói áron kapható, míg az idei, boltokban kapható csúcsmodell, a 75F8000-es ára 2 199 000 Ft.

Az F7000, F8000 és F8500 a világ első négymagos processzorral felszerelt Smart LED TV-i. A vállalat felső kategóriás okostévéi folyamatosan fejleszthetők. A 7-es sorozatoktól felfelé minden Samsung Smart TV kompatibilis a Smart Evolution Kit kiegészítővel, mely a Smart TV technológia legfrissebb hardveres és szoftveres frissítéseit teszi elérhetővé a TV tulajdonosának. A 2013-as Smart Evolution Kit a 2012-es modellek számára is elhozza az újratervezett Smart HUB-ot, a fejlettebb hang és mozgásvezérlést, valamint a négymagos központi processzort. A Smart Evolution Kit hazánkban májustól lesz elérhető.


2013-ban átalakult a Smart Hub kezelőfelület, hogy az okostévés tartalmak még egyszerűbben felfedezhetők legyenek. Az alkalmazások és egyebek három dinamikus menüpontba rendeződnek, könnyen használható kezelőfelületet adnak és könnyed navigációt biztosítanak az egyes kategóriák között. A kiadott közlemény szerint a tévé különböző algoritmusok segítségével még pontosabb arcfelismerést, hang- és mozgásvezérlést biztosít. A kibővített hangvezérléssel a felhasználók hétköznapi beszéddel kérhetik meg TV-jüket a filmek megkeresésére, egyszerűen csak a színész nevét, egy címet vagy műfajt megadva, de ez magyar nyelven sajnos nem elérhető.


A mozgásvezérlés immár felismeri a legtermészetesebb mozdulatokat is, akár a két kézzel történőeket, és pontosabban érzékeli a környezetet. A nézők ujjaikkal csippentést imitálva nagyíthatják a képernyőt, vagy egy ujjukkal mozoghatnak a Smart Hub panelei között.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!