SG.hu

Keresik a legtehetségesebb informatika szakos hallgatót

Magyarország legjobb, legtehetségesebb informatika szakos hallgatóit keresik a MarkMyProfessor.com és az IND Group közös Szuperdiák versenyén.

18-24 évesen nem szükséges rögtön diplomával és több éves szakmai tapasztalattal rendelkezni ahhoz, hogy valaki állást találjon. Számos kiemelkedő tudású diák megállja helyét a munkahelyi tapasztalatokkal rendelkezők között. A vállalatok számára nem minden esetben az adott pozícióban eltöltött idő a legjelentősebb tényező. Gyakran jóval fontosabb szerepet tölt be a szakma iránti elkötelezettség, a frissen szerzett tudás, a tehetség, illetve az innovatív gondolkodásmód. A Szuperdiák verseny erre kínál lehetőséget. A legjobbak az iPad minin, iPod shuffle-ön vagy a borat mankiniken kívül akár álláslehetőséget is nyerhetnek.

A versenyre bármely nappali tagozatos felsőoktatási hallgató nevezhet, aki tudja mi a JAVA nyelv. A jelentkezők közül az első körben egy szakmai zsűri 15 diákot választ ki. A következő fordulóban a 15 diák versenyez egymással a Miskolci Egyetemen. A második forduló résztvevői számára az IND Group megtéríti utazási költségeiket (retúr vonatjegy vagy buszjegy). A jelentkezéshez nem kell mást tenni, mint elküldeni egy önéletrajzot az [email protected] címre 2013. április 10-ig.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!