Alex

Virtuális koncert Dél-Koreában

Egy dél-koreai lánybanda, a Girls’ Generation virtuális koncertet tartott Szöülban, ahol realisztikus avatárjaik táncoltak az élő közönség előtt.

A január ötödikén, helyi idő szerint este nyolckor megtartott esemény a Gangnam állomásnál zajlott le, a Naver Music közremüködésével. A "Girls’ Generation V Concert"-en a lányok csak kivetítve szerepeltek, egyébként a mellette lévő átlátszó stúdióban voltak, ahol a fellépés után röviden beszélgettek és bepillantást engedtek új albumuk nyitószáma, az "I Got A Boy" videóklipjének elkészítésébe. A helyszínen több ezer ember figyelte őket, de az interneten át is sokan kapcsolódtak be a műsorba. Kiadóvállalatuk, az ország legnagyobb zeneipari társasága, az SM Entertainment közlése szerint a jövőben számos hasonló virtuális koncertet terveznek az egész világon.


A lánycsapat legnépszerűbb száma, a Gee 2009-ben lázban tartotta egész Dél-Koreát, a YouTubeon 95 millióan látták.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • FoodLFG #2
    Az még hagyján, de mennyire igénytelenül szánalmas már, hogy egy szar minőségű kivetítésről ritka szar minőségű videókat vesznek fel.

    Valaki szóljon már a koreai pórnépnek, hogy valaki nagyon átbaszta őket, amikor azt mondta, hogy ezt így kell csinálni és ez így jó... XD
    Ezen viselkedésmód elterjedtsége aggodalomra ad okot. :DD


    A csapattal egyébként nincs gond, hangban meg pucsításban is jók.
  • zola2000 #1
    Mi értelme van ennek? Egy koncertre azért mennek ki az emberek, hogy találkozzanak az idolokkal.